Γνωστός συνθέτης έστειλε εξώδικο στη Μαρίνα Σάττι - Υποστηρίζει πως το «Αχ Θάλασσα» είναι κλεμμένο

Μπελάδες για την Μαρίνα Σάττι, η οποία κατηγορείται πως έκλεψε την ιδέα πίσω το επιτυχημένο τραγούδι της «Αχ Θάλασσα»
Γνωστός συνθέτης έστειλε εξώδικο στη Μαρίνα Σάττι - Υποστηρίζει πως το «Αχ Θάλασσα» είναι κλεμμένο

Η Μαρίνα Σάττι

1'

Εξώδικο έστειλε στη Μαρίνα Σάττι γνωστός συνθέτης. Λόγος γίνεται για τον Μιλτιάδη Κασσάρα, ο οποίος κατηγορεί την τραγουδίστρια που εκπροσώπησε τη χώρα μας στη φετινή Eurovision, πως η γνωστή επιτυχία της με τίτλο «Αχ Θάλασσα είναι κλεμμένο από δική του δημιουργία.

Μάλιστα ο δικηγόρος του συνθέτη Μιλτιάδη Κασσάρα εμφανίστηκε στο Mega και αναφέρθηκε στο εξώδικο που έστειλε ο πελάτης του σε βάρος της Μαρίνας Σάττι. Συγκεκριμένα ο δικηγόρος Γιάννης Νισύριος δήλωσε: «Ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι το «Αχ, θάλασσα» της Μαρίνας Σάττι, οι 4 νότες που το αποτελούν είναι ίδιες, πανομοιότυπες στον χρόνο, στον ήχο και σε όλα τα χαρακτηριστικά. Υπάρχει ένα μέρος από συγχορδίες που είναι πανομοιότυπες και σπάνιες, τις ίδιες χρησιμοποιεί και το τραγούδι της κας Σάττι».

Συνεχίζοντας ο Γιάννης Νισύριος είπε: «Ο ίδιος θεωρεί ότι είναι καλή η ερμηνεία της κα Σάττι. Δεν έχει πρόθεση αντιδικίας, απλά θέλει να αποκατασταθεί η πραγματικότητα».

Μάλιστα, μετά το εξώδικο του συνθέτη Μιλτιάδη Κασσάρα, η δισκογραφική εταιρεία της Μαρίνας Σάττι, Minos EMI απέστειλε εξώδικη απάντηση στον συνθέτη, αναφέροντας πως δε φέρει καμία ευθύνη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή