ΣΚΑΪ: Η πρεμιέρα του Power of love, τα «δοκιμαστικά» του καλοκαιριού και οι εκπομπές που χαιρετούν

Η Κατερίνα Καραβάτου σε νέο ρόλο, το νέο στοίχημα και οι «απώλειες»
2'

Η τηλεοπτική σεζόν πέρασε σαν νεράκι και, πλέον, η μία εκπομπή μετά την άλλη αποχαιρετά το κοινό καθώς οδεύουμε στο βαθύ καλοκαίρι. Στον ΣΚΑΪ, όμως, την ώρα του αποχωρισμού για διάσημες παρουσιάστριες, ανοίγεται ένα νέο πεδίο για πολλά πράγματα.

Απόψε, στις 21.00, ήρθε η ώρα για την πρεμιέρα του «Power of love». Η Κατερίνα Καραβάτου καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο ανανεωμένο και πιο fun από ποτέ ριάλιτι σχέσεων, όπου άντρες και γυναίκες αναζητούν το ιδανικό τους ταίρι και πιστεύουν στη δύναμη της αγάπης! Η διαδικασία είναι απλή και γνώριμη και μας θυμίζει τους κανόνες και τη γοητεία του… φλερτ που έχουμε πια ξεχάσει! Στη χαλαρή ατμόσφαιρα του σπιτιού οι υποψήφιοι ερωτοχτυπημένοι συστήνονται, συζητούν και αφιερώνουν χρόνο για να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο! Μέσα από διασκεδαστικές αποστολές, οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού μπορούν να δείξουν τις δεξιότητές τους, να διεκδικήσουν σημαντικά έπαθλα αλλά και να απολαύσουν λίγο περισσότερο τη συντροφιά που θα επιλέξουν. Στο πλευρό τους, η Κατερίνα Καραβάτου, με την οποία οι παίκτες θα μπορούν να συζητούν, να σχολιάζουν όσα ζουν μέσα στο σπίτι, αλλά και να αναλύουν μαζί ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις.

Αυτό, βέβαια, δεν θα είναι το μοναδικό νέο πρότζεκτ του Φαλήρου. Το ρεπορτάζ, που θέλει τα στελέχη να σκέφτονται μία καλοκαιρινή εκπομπή, ολοένα και φουντώνει. Η Νάνσυ Παραδεισανού, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας και ο Ισίδωρος Φίκαρης, η ομάδα που πλαισίωνε τη Μαρία Μπακοδήμου στο «Γεια σου!», έχει δεχτεί πρόταση να αναλάβει μία καθημερινή εκπομπή που θα ξεκινήσει άμεσα, με τις τελικές αποφάσεις να αναμένονται άμεσα. Αν το εγχείρημα πετύχει, όλα είναι ανοιχτά για την επόμενη χρονιά!

Η Μαρία Μπακοδήμου, την επόμενη Κυριακή, στις 7 Ιουλίου, αποχαιρετά τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ αφήνοντας ένα κενό στη ζώνη του Σαββατοκύριακου για την επόμενη χρονιά. Η παρουσιάστρια κατάφερε να σταθεί με το κεφάλι ψηλά στον ανταγωνισμό, να χειριστεί με μαεστρία και με τεράστια εμπειρία διάφορα θέματα, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί μία σταθερή αξία στον κυκεώνα της τηλεόρασης. Ελεύθερη πλέον σε αναζήτηση νέας στέγης, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για το deal που θα κάνει!

«Αντίο» στον ΣΚΑΪ θα πει και η Φαίη Σκορδά, καθώς το «Fay’s Time» ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή. Η ξανθιά παρουσιάστρια μετακινείται στο MEGA και πλέον το κανάλι του Φαλήρου μένει να δει αν όντως θα επενδύσει στην ενημέρωση και μόνο, ή θα βγάλει στον αέρα τη νέα σεζόν κάποια low budget ψυχαγωγική εκπομπή που θα μπορεί να στηρίξει τα ριάλιτι σόου της prime time.