Είναι οριστικό: Έγινε η έκπληξη - Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του Deal

Ο ίδιος ο νέος, πλέον, παρουσιαστής επιβεβαίωσε το... Deal!
1'

Ο Χρήστος Φερεντίνος αποχωρεί από την παρουσίαση του Deal και τη θέση του θα πάρει ο Γιώργος Θαναηλάκης, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο αθλητικογράφος αναφέρθηκε στο τι θα δούμε τη νέα χρονιά, προσθέτοντας δε πως θα επικοινωνήσει με τον προκάτοχό του, Χρήστο Φερεντίνο, για να του δώσει συμβουλές.

«Είναι επίσημο ότι θα αναλάβω την παρουσίαση του Deal. Αυτό είχαμε πει, ότι πρέπει να ανακοινωθεί για να μπορούμε να μιλήσουμε κιόλας. Τα συναισθήματά μου είναι προς το παρών όμορφα. Είναι κάτι καινούργιο, μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Το είχα στο μυαλό μου, περιμένω με αγωνία να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να ανταποκριθώ δηλαδή στις απαιτήσεις και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και να κάνω περήφανους τους δικούς μου ανθρώπους», ανέφερε ο Γιώργος Θαναηλάκης.

Σε ερώτηση που δέχτηκε, για το αν έχει επικοινωνήσει με τον Χρήστο Φερεντίνο, ο Γιώργος Θαναηλάκης είπε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα. Θα τον πάρω τηλέφωνο όμως για να μου δώσει κουράγιο, να μου πει τι να προσέχω γιατί τα γυρίσματα είναι επίπονα. Είναι πολλές ώρες, κάθε μέρα, οπότε θα χρειαστώ τις συμβουλές του».