Τηλεθέαση: Το Power of love στην αρένα της prime time – Τι ποσοστά έκανε

Το ριάλιτι σχέσεων «Power of love» βούτηξε στα καλοκαιρινά νερά του ΣΚΑΪ

Τηλεθέαση: Το Power of love στην αρένα της prime time – Τι ποσοστά έκανε
2'

Πρεμιέρα έκανε, το βράδυ της Κυριακής, το «Power of love» του ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι σχέσεων, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου, θα κρατά συντροφιά όλο το καλοκαίρι καθώς θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22.00. Στην πρώτη επίσημη, ο νέος κύκλος του πρότζεκτ σημείωσε 6,7% στο σύνολο και 6,9% στο δυναμικό κοινό.

Το «Power of love» κονταροχτυπήθηκε με το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Ναυάγιο» του MEGA, που έκανε 19,3% στο σύνολο και 13,4% στο δυναμικό κοινό. Παράλληλα είχε να αντιμετωπίσει το ματς μεταξύ Ισπανίας και Γεωργίας στην ΕΡΤ1, που κατέγραψε 28,9% στο σύνολο και 31,6% στους τηλεθεατές 18-54.Η σειρά «Στα σύνορα», του STAR, έκανε 3,8% στο σύνολο και το δυναμικό κοινό.

Ενδιαφέρον είχε, χθες, και η πρωινή ζώνη. Η Μπέττυ Μαγγίρα αποχαιρέτισε το κοινό του ΑΝΤ1, καθώς η εκπομπή «I Love ΣΟΥ ΚΟΥ» ολοκληρώθηκε και δεν θα συνεχιστεί του χρόνου. Το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο έκανε 7,6% στο σύνολο και 7,7% στο δυναμικό κοινό, με την παρουσιάστρια να δηλώνει στο φινάλε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας αγαπήσατε πραγματικά! Αλλά θέλω να πω ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ και για όσους δε μας αγαπήσατε τόσο πολύ, γιατί μας κάνατε να αγαπήσουμε περισσότερο εμάς… Να πεισμώσουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που τόσο πολύ αγαπάμε και δε θα σταματήσουμε, να σας κάνουμε να χαίρεστε! Μπορεί να είπα, ερχόμενη εδώ, ότι θα ριζώσω, αλλά δεν πειράζει... Και να μη ριζώνουμε, κάπου θα τρυπώσουμε, κάπου θα μπούμε, κάπου θα ανθίσουμε. Τίποτα δε χάνεται και κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Μη χάνετε ποτέ το όραμά σας, το όνειρό σας»…

Στην ίδια ζώνη, η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» του MEGA έκανε 10,2% στο σύνολο και 11,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ νικητής ήταν και πάλι ο Νίκος Μάνεσης στον ALPHA με 19,8% στο σύνολο και 14,7% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή θα συνεχιστεί και του χρόνου, καθώς το πρόσημο είναι θετικό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή