Grand Hotel: Αυτή είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1 – Όλες οι λεπτομέρειες

Τα στελέχη του ANT1, με προσεκτικές επιλογές, ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς
Grand Hotel: Αυτή είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1 – Όλες οι λεπτομέρειες
2'

Δυναμικά ξεκινά ο Ιούλιος για τον ΑΝΤ1, αφού οι μηχανές δουλεύουν πυρετωδώς για την επόμενη χρονιά. Εδώ και λίγες ώρες, στον αέρα βρίσκεται το teaser της νέας σειράς του καναλιού που θα φέρει τον τίτλο «Grand Hotel». Με ατμόσφαιρα εποχής, οι πρώτες εικόνες μάς μεταφέρουν σε ένα ξενοδοχείο καθώς εκεί θα εκτυλίσσεται η βασική ιστορία που θα μάς συντροφεύσει από Σεπτέμβρη.

«Όλα τα μυστικά μένουν εδώ», αναφέρεται δίνοντας μία μικρή μονάχα γεύση του τι θα ακολουθήσει. Βασική πρωταγωνίστρια θα είναι η πολλά υποσχόμενη Καλλιόπη Χάσκα, που έκανε αισθητή την παρουσία της μέσα από τη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1.

https://www.instagram.com/reel/C82G7AphsJ-/

Το «Grand Hotel» βασίζεται στο δημοφιλές ισπανικό σίριαλ «Gran Hotel», που σάρωσε και έκανε τον γύρο του κόσμου. Σύμφωνα με την υπόθεση, τα γεγονότα διαδραματίζονται στην αρχή του 20ου αιώνα σε μια πόλη της Ισπανίας, την Κανταλόα, και αφορούν ένα ξενοδοχείο και τα μυστικά των ιδιοκτητών του. Με σκοπό να επισκεφτεί την αδερφή του, ο Χούλιο φτάνει στο ξενοδοχείο που αυτή εργάζεται. Εκεί τον πληροφορούν πως η αδερφή του Χριστίνα, έχει απολυθεί. Με τη βοήθεια και συνεργασία της κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου Αλίθια, ο Χούλιο παριστάνοντας κάποιον άλλον πιάνει δουλειά στο ξενοδοχείο, μαθαίνει τι συμβαίνει με την αδερφή του, ενώ παράλληλα βρίσκει την πραγματική αγάπη. Μέσα από δυσκολίες και εμπόδια ο Χούλιο και οι σύμμαχοι που έχει αποκτήσει, μαθαίνουν τα μυστικά του Gran Hotel και παλεύουν για τη δικαιοσύνη.

Η σειρά, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, προορίζεται για καθημερινή. Η λίστα της μυθοπλασίας του ΑΝΤ1 περιλαμβάνει, φυσικά, και το prequel της «Μάγισσας», με πρωταγωνιστές τους Μαρία Κίτσου, Μελέτη Ηλία, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Όπως φαίνεται, το κανάλι του Αμαρουσίου θα επενδύσει πολύ στις σειρές εποχής την ερχόμενη χρονιά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
20:10ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Χαλκίδα

20:10ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Χαλκίδα