Κατερίνα Ζαρίφη: «Βγήκαμε ζωντανοί και αλώβητοι - Σίγουρα η πιο δημιουργική σεζόν της ζωής μου

Του χρόνου νομίζω ότι δεν θα καταφέρετε να με αποφύγετε και αυτό είναι απειλή, είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Ζαρίφη σε εμφάνιση της στον ALPHA
1'

Η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία είχε λυγίσει στο φινάλε της τελευταίας της εκπομπής για τη φετινή σεζόν στο OPEN, εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας (01/07) στην εκπομπή «Super Katerina».

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια που φέτος εμφανιζόταν στο OPEN έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό της μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη:

«Το φινάλε της εκπομπής έχει μια γλυκόπικρη γεύση αλλά νομίζω ότι το κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή. Δεν εννοούσα την άλλη φορά που το είπα, όταν και παρερμηνεύθηκε, απαραίτητα κάπου αλλού. Απλά όταν κάτι ολοκληρώνεται, ακόμα και να συνεχίσεις την ίδια εκπομπή, ξεκινάς πάλι. Μου άφησε όμως πολύ ωραία γεύση, σίγουρα η πιο δημιουργική σεζόν της ζωής μου», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Συνεχίζοντας η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε: «Σίγουρα ήταν από τις πιο δύσκολες και απρόσμενες σεζόν αλλά είμαστε μαχητές. Βγήκαμε ζωντανοί και αλώβητοι. Του χρόνου νομίζω ότι δεν θα καταφέρετε να με αποφύγετε και αυτό είναι απειλή! Νομίζω ότι κάπου θα ξανατρακάρουμε. Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις, ως γνωστός εγώ είμαι Κοκλωνόπαιδο και περιμένω να κάνω τις τελικές μου συζητήσεις. Ακόμα ειλικρινά δεν ξέρω τίποτα».