ΑΝΤ1: Οι σειρές της νέας σεζόν και οι πρωταγωνιστές έκπληξη

Το κανάλι του Αμαρουσίου επενδύει πολύ στη μυθοπλασία για μία ακόμηχρονιά
ΑΝΤ1: Οι σειρές της νέας σεζόν και οι πρωταγωνιστές έκπληξη
4'

Συνεχίζει να επενδύει στη μυθοπλασία ο ΑΝΤ1, την ερχόμενη σεζόν, με τις παραγωγές να «κλειδώνουν» και το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο. Το «Grand Hotel», για το οποίο εδώ και λίγες ώρες υπάρχει teaser στον αέρα, είναι μία από τις καινούργιες σειρές του καναλιού του Αμαρουσίου. Με ατμόσφαιρα εποχής, οι πρώτες εικόνες μάς μεταφέρουν σε ένα ξενοδοχείο καθώς εκεί θα εκτυλίσσεται η βασική ιστορία που θα μάς συντροφεύσει από Σεπτέμβρη. «Όλα τα μυστικά μένουν εδώ», αναφέρεται δίνοντας μία μικρή μονάχα γεύση του τι θα ακολουθήσει. Βασική πρωταγωνίστρια θα είναι η πολλά υποσχόμενη Καλλιόπη Χάσκα, που έκανε αισθητή την παρουσία της μέσα από τη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1.

Το «Grand Hotel» βασίζεται στο δημοφιλές ισπανικό σίριαλ «Gran Hotel», που σάρωσε και έκανε τον γύρο του κόσμου. Σύμφωνα με την υπόθεση, τα γεγονότα διαδραματίζονται στην αρχή του 20ου αιώνα σε μια πόλη της Ισπανίας, την
Κανταλόα, και αφορούν ένα ξενοδοχείο και τα μυστικά των ιδιοκτητών του. Με σκοπό να επισκεφτεί την αδερφή του, ο Χούλιο φτάνει στο ξενοδοχείο που αυτή εργάζεται. Εκεί τον πληροφορούν πως η αδερφή του Χριστίνα, έχει απολυθεί. Με τη βοήθεια και συνεργασία της κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου Αλίθια, ο Χούλιο παριστάνοντας κάποιον άλλον πιάνει δουλειά στο ξενοδοχείο, μαθαίνει τι συμβαίνει με την αδερφή του, ενώ παράλληλα βρίσκει την πραγματική αγάπη. Μέσα από δυσκολίες και εμπόδια ο Χούλιο και οι σύμμαχοι που έχει αποκτήσει, μαθαίνουν τα μυστικά του Gran Hotel και παλεύουν για τη δικαιοσύνη.

«Η Μάγισσα», η πιο μεγάλη και ακριβή παραγωγή της σεζόν, έχει ολοκληρωθεί και τα βλέμματα εδώ και καιρό είναι στραμμένα στον δεύτερο κύκλο με τίτλο «Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά». Οι δύο σεναριογράφοι, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, έχουν μοιραστεί τις πρώτες σκέψεις σε ένα σημείωμα που δόθηκε στη δημοσιότητα. «Οπως η μέρα συνυπάρχει με τη νύχτα, η αγάπη με το μίσος, το καλό με το κακό, έτσι και για κάθε Κυπριανή θα υπάρχει πάντα μια Θεοφανώ. Κι αυτή η αλυσίδα δεν θα σπάσει ποτέ… Θα τη συναντάμε από την αρχή… μέχρι το τέλος του κόσμου. Στην αρχή αυτής της αλυσίδας είναι το επόμενο ταξίδι. Στο μακρινό 1710, στην ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί όπου οι δύο αυτές δυνάμεις δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910, που ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι, τελικά, κατάρα. Θα είναι, όμως, το τέλος του ταξιδιού; Σταματάει ποτέ, στ’ αλήθεια, αυτό το ταξίδι;», αναφέρεται από το συγγραφικό δίδυμο. Παράλληλα, στη δημοσιότητα έχουν δοθεί το πρώτο teaser και οι φωτογραφίες της πρωταγωνίστριας Μαρίας Κίτσου. Η ταλαντούχα ηθοποιός, μετά τις «Αγριες Μέλισσες», επιστρέφει στην TV σε έναν ρόλο που θα συζητηθεί.

Ο Λευτέρης Χαρίτος, σκηνοθέτης, είχε, μάλιστα, αποκαλύψει: «Είναι διαφορετική ιστορία και άλλης λογικής. Είναι πολύ πιο “crime” ιστορία, πιο εσωτερική, η μαγεία παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Επειδή αναφερόμαστε στην Ενετοκρατία, υπάρχουν πρωταγωνιστικοί ρόλοι που έρχονται από τη Βενετία, γιατί υπάρχει ιταλικό στοιχείο. Ολοι οι ηθοποιοί στον δεύτερο κύκλο θα είναι άλλοι». Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του ίδιου στο Instagram, πριν από λίγες ημέρες, είχε έρθει μία ακόμη μεγάλη αποκάλυψη. Ο χαρισματικός σκηνοθέτης πόσταρε μία φωτογραφία της Μαρίας Κίτσου και του Μελέτη Ηλία, γράφοντας: «Λίγοι μήνες έμειναν». Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε ότι ο Μελέτης θα είναι ένας ακόμη εκ των βασικών πρωταγωνιστών, όπως και η Γιούλικα Σκαφιδά και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Ο ΑΝΤ1 έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για την τηλεοπτική προσαρμογή του συναρπαστικού ψυχολογικού θρίλερ του BBC «Dr. Foster». Όπως είχε
αποκαλύψει η εφημερίδα RealNews, το σενάριο της σειράς επικεντρώνεται σε μια γιατρό που φαινομενικά ζει μια ιδανική ζωή με μια καλή δουλειά, έναν αφοσιωμένο σύζυγο και μια αγαπημένη οικογένεια. Τα πάντα όμως αλλάζουν στη ζωή της όταν ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά του συζύγου της, οδηγώντας την σε μια εμμονική εκδικητικότητα με απρόβλεπτο φινάλε. Μέσα από την δραματική προσωπική της ιστορία, η σειρά εξερευνά θέματα προδοσίας και ξαφνικού έρωτα, αποκαλύπτοντας τις φωτεινές και σκοτεινές πτυχές των ανθρώπινων σχέσεων. Το «Dr. Foster», που έχει βραβευτεί επτά φορές ως η καλύτερη δραματική σειρά, μεταδόθηκε για δύο σεζόν στο BBC και λόγω της επιτυχίας του έχει προσαρμοστεί ήδη σε 14 χώρες, όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Σουηδία, η Ρωσία και η Τουρκία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή