Τζέιμι Φοξ: Αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη μυστηριώδη νοσηλεία του - «Ξύπνησα μετά από 20 μέρες»

Ο Τζέιμι Φοξ εξήγησε πώς ξεκίνησε η περιπέτεια υγείας του
Τζέιμι Φοξ: Αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη μυστηριώδη νοσηλεία του - «Ξύπνησα μετά από 20 μέρες»
2'

Ο Τζέιμι Φοξ έδωσε τις πρώτες πληροφορίες για την επείγον πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο τον Απρίλιο του 2023, για περίπου ένα μήνα.

Παρόλο που δεν έχει αποκαλυφθεί ποτέ επίσημη αιτία για το περιστατικό, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρόσφατα εμφανίστηκε σε ένα βίντεο να μιλάει σε κάποια άτομα στο Φίνιξ της Αριζόνα και να εξηγεί ότι όλα ξεκίνησαν από έναν «κακό πονοκέφαλο» τον Απρίλιο 2023.

«Ζήτησα ένα παυσίπονο», φαίνεται να λέει ο Φοξ και στη συνέχεια να χτυπά τα δάχτυλά του. «Ξύπνησα μετά από 20 ημέρες. Δεν θυμάμαι τίποτα. Από ό,τι μου είπαν, είμαι στην Ατλάντα, από ό,τι μου είπαν, η αδελφή μου και η κόρη μου με πήγαν στον πρώτο γιατρό. Μου έκαναν ένεση κορτιζόνης». Ο ηθοποιός είπε ότι οι γιατροί του είπαν ότι «κάτι συμβαίνει εδώ πάνω», δείχνοντας το κεφάλι του και πρόσθεσε «δεν θα το πω στην κάμερα».

Η μεγάλη κόρη του Τζέιμι Φοξ, Κορίν είχε ανακοινώσει τη νοσηλεία του ηθοποιού με μία ανάρτηση στο Instagram στις 12 Απριλίου 2023, που έγραφε: «Θέλουμε να μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου Τζέιμι Φοξ είχε μία ιατρική επιπλοκή χθες. Ευτυχώς λόγω γρήγορων κινήσεων και μεγάλης φροντίδας είναι ήδη στον δρόμο της ανάρρωσης. Ξέρουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητεί ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Την περίοδο εκείνη ο Φοξ ήταν στην Ατλάντα, για τα γυρίσματα της ταινίας του Netflix «Back in Action» μαζί με την Κάμερον Ντίαζ. Η παραγωγή της ταινίας που πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2024 συνεχίστηκε ενώ ο Φοξ νοσηλευόταν. Ο ηθοποιός αντικαταστάθηκε προσωρινά, ενώ ανάρρωνε από την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή