«Λύγισε» ο Μάρκος Σεφερλής: Η συγκίνηση για τα 20 χρόνια στο Θέατρο Δελφηνάριο

Η συναισθηματική φόρτιση του Μάρκου Σεφερλή για τον μονόλογο που ετοιμάζει με αφορμή τα 20 χρόνια παρουσίας του στο θέατρο Δελφηνάριο
1'

Σε μια φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (2/7) ο Μάρκος Σεφερλής, με αφορμή τον μονόλογο που ετοιμάζει για τα 20 χρόνια παρούσιας του στο Θέατρο Δελφηνάριο.

«Κάνω πρόβα έναν μονόλoγο που θα πω στο τέλος της νέας παράστασης και κλαίω. Πραγματικά είναι δύσκολος μονόλογος, σπαρακτικός, λέει πολλές αλήθειες. Απλά μου ήρθε στο μυαλό όλο αυτό που έχει γίνει με την τελευταία παράσταση που έδειξε ο ΣΚΑΪ, στον τελευταίο μονόλογο που το παιδάκι έκανε προσευχή στο Θεό», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Έλεγε σπαρακτικά, συγκλονιστικά αλλά κυρίως αληθινά πράγματα. Το έχετε αναρτήσει πάρα πολλοί, έχετε γράψει χιλιάδες μηνύματα με πολύ ωραία και συγκινητικά λόγια. Τα διάβασα και έκλαψα για μια ακόμα φορά ενώ έκλαιγα κάθε βράδυ στην παράσταση, όταν έπαιζα αυτό τον μονόλογο», ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής στη συνέχεια μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.

Σχετικές ειδήσεις