Κατάθεση ψυχής από την Μάρω Λύτρα: «Επέζησα από δύο εγχειρήσεις ανευρύσματος εγκεφάλου»

Η Μάρω Λύτρα αποκάλυψε την περιπέτεια με την υγεία της και έστειλε το δικό της μήνυμα ζωής μέσα από τα social media
Κατάθεση ψυχής από την Μάρω Λύτρα: «Επέζησα από δύο εγχειρήσεις ανευρύσματος εγκεφάλου»
INSTAGRAM
1'

Σε μία σπάνια εξομολόγηση για την περιπέτεια με την υγεία της προχώρησε η Μάρω Λύτρα μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Τα τελευταία χρόνια, η γνωστή τραγουδίστρια μένει μόνιμα στον Καναδά, έχοντας αφήσει πίσω την καριέρα και την ζωή της στην Ελλάδα.

Με αφορμή την Εθνική Ημέρα του Καναδά, η Μάρω Λύτρα ανήρτησε μια φωτογραφία της με ευχές για την ιστορική ημέρα, ενώ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της, αφού υπεβλήθη σε δύο εγχειρήσεις ανευρίσματος στον εγκέφαλο.

Η ανάρτηση της Μάρως Λύτρα για το πρόβλημα υγείας της

«Ευτυχισμένη Ημέρα Καναδά. Ευτυχισμένη κάθε μέρα. Αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά που επέζησα από δύο εγχειρήσεις ανευρύσματος εγκεφάλου. Πολύ λίγοι στενοί φίλοι γνώριζαν. Μοιράζομαι γιατί η ζωή είναι τόσο μικρή. Χαμογέλα βρες κάτι για να χαμογελάσεις. Να είσαι ευγνώμων, να λες στους ανθρώπους που αγαπάς ότι τους αγαπάς. Κάθε μέρα που ξυπνάς είναι ευλογία μην ξεχνάς να ευχαριστείς τον Θεό. Κάθε μέρα είναι ευλογία να είσαι ευγνώμων. το αύριο δεν είναι δεδομένο. Αύριο θα είναι ένα δώρο.»

https://www.instagram.com/p/C857hrOsvuR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή