Τραϊάνα Ανανία σε ρεπόρτερ: «Δεν θα πω σε σενα αν μιλάω με την οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα»

Η επιθετική αντίδραση της Τραϊάνας Ανανία σε ρεπόρτερ της «Super Katerina» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου
1'

Με έντονο τόνο απάντησε η Τραϊάνα Ανανία σε ρεπόρτερ της «Super Katerina», μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου, αν έχει επικοινωνία με την οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα.

«Το κεφάλαιο του J2US για μένα έχει κλείσει. Έχουμε πει με την παραγωγή ότι θα ανοίξει πάλι σε μια επόμενη σεζόν αν γίνει, και αν γίνει κάποιο all star. Δεν υπάρχει λόγος να παραστώ στον τελικό» δήλωσε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

«Δε με στεναχώρησαν τα σχόλια για τον τρόπο που αντέδρασε όταν συνέβη του περιστατικό με τον Δημήτρη Κόκοτα. Αν μπορούσε κάποιος άλλον να κάνει κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή, πέρα από αυτό που έκανα εγώ, ας το έκανε. Δε γινόταν όμως να κάνεις και πολλά πράγματα πέρα από αυτά που εσύ νιώθεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση να κάνεις σε μια τέτοια στιγμή.

Δεν είμαι εγώ αυτή εκείνη που πρέπει να μιλάει για το ποια είναι η κατάσταση της υγείας του. Δε θα μιλήσω μαζί σου για το αν έχω επικοινωνία με την οικογένειά του, δε θα κάτσω να σου πω αν μίλησα ή όχι. Δε θα στο πω εσένα αυτό, δε χρειάζεται να το μοιραστώ μαζί σου» πρόσθεσε.

Το ύφος της Τραϊάνας Ανανία προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία σχολίασε ενοχλημένη την συμπεριφορά της τραγουδίστριας και ηθοποιού.

Σχετικές ειδήσεις