Έρχονται αλλαγές στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα – Το hot όνομα που μπαίνει στην ομάδα

Ο Γιώργος Λιάγκας ολοκληρώνει μία δυνατή σεζόν κι ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη
Έρχονται αλλαγές στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα – Το hot όνομα που μπαίνει στην ομάδα
1'

Είναι στη λίστα με τους κερδισμένους της χρονιάς, καθώς καθημερινά κατάφερνε να σημειώνει υψηλά ποσοστά και να γίνεται αναπαραγωγή των ρεπορτάζ της εκπομπής του. Ο Γιώργος Λιάγκας ολοκληρώνει, την Παρασκευή, μία επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και βάζει πλώρη για την επόμενη.

Αν και ο βασικός άξονας θα παραμείνει ίδιος, δηλαδή η ψυχαγωγία θα παντρεύεται με την ενημέρωση, ο δημοσιογράφος με την ομάδα του ετοιμάζουν κάποιες τονωτικές ενέσεις που θα αυξήσουν περισσότερο τα νούμερα και θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, που για πρώτη φορά ακούστηκε στην εκπομπή «Γεια σου!», η Αφροδίτη Γραμμέλη είναι κοντά σε συμφωνία με τον Γιώργο Λιάγκα για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος, που έχει υπηρετήσει εδώ και χρόνια το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και τις τελευταίες σεζόν βρίσκεται σε ομάδες εκπομπών προσδίδοντας κύρος με το σχόλιό της, είναι ένα πρόσωπο που τα στελέχη του Αμαρουσίου αλλά και ο Γιώργος δικαίως επιθυμούν.

Η ίδια, αν και δέχτηκε αρκετές προτάσεις όπως για παράδειγμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», κρατά ακόμη κλειστά τα χαρτιά της αφού περιμένει τις τελικές υπογραφές.

Σε δηλώσεις της, όμως, στις κάμερες πριν από λίγες ώρες είπε: «Θα είμαι σε μια εκπομπή που είναι ήδη στον αέρα πολλά χρόνια. Δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω…».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή