Νέα... κόντρα Τζίμα με Πρετεντέρη on air - «Δεν νοιάζει εσένα αλλά νοιάζει εμάς που δουλεύουμε εδώ»

Η Ράνια Τζίμα απάντησε σε αυστηρό ύφος στον Γιάννη Πρετέντερη για μια «διόρθωση» σε ρεπορτάζ του MEGA
2'

Μια ακόμη έντονη στιγμή είχαν η Ράνια Τζίμα με τον Γιάννη Πρετεντέρη κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, το βράδυ της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πρετεντέρης θέλησε να διορθώσει μια αναφορά του Χάρη Δούκα για τον πρώην δήμαρχο του Βερολίνου, Βίλι Μπραντ, που ειπώθηκε σε ρεπορτάζ του MEGA.

«Για να διορθώσουμε τα πράγματα που είπωθηκαν, να εξηγήσουμε ότι ο Βίλι Μπραντ ήταν επιτυχημένος δήμαρχος Βερολίνου και έγινε καγκελάριος όταν τελείωσε η θητεία του», είπεα αρχικά ο Γιάννης Πρετεντέρης

Άμεσα παρενέβη η Ράνια Τζίμα εξηγώντας ότι «δεν είναι διόρθωση του ρεπορτάζ του MEGA, το δίνει η πλευρά του κυρίου Δούκα».

«Δεν με ενδιαφέρει να διορθώσω το ρεπορτάζ του MEGA αλλά αυτό που άκουσα», απάντησε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

«Να ξεχωρίσουμε από ποιον έρχεται αυτό, δεν το λέμε εμείς», είπε έπειτα η Ράνια Τζίμα

«Στο τέλος της θητείας ενόσω ήταν δήμαρχος, ήταν υποψήφιος για καγκελάριος», διευρκίνησε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Μπολάκης που επιμελήθηκε το ρεπορτάζ.

«Το επικαλέστηκε ο κ. Δούκας αυτό που λέει στο ρεπορτάζ», συμπλήρωσε ο ίδιος

«Αυτό προσπαθώ τόση ώρα να πω. Έχει σημασία βρε Γιάννη μου», ανέφερε στη συνέχεια η Ράνια Τζίμα με τον Γιάννη Πρετεντέρη να της απαντά «Δεν με νοιάζει».

«Δεν νοιάζει εσένα, νοιάζει εμάς όμως που δουλεύουμε εδώ. Γιατί δεν μπορεί να λέμε ότι διορθώνουμε κάτι που έχουμε πει εμείς ενώ το λέει η πλευρά ενός υποψηφίου», είπε σε έντονο ύφος η Ράνια Τζίμα

«Δεν διόρθωσα κανέναν από εσάς δίορθωσα αυτό που ειπώθηκε», είπε κλείνοντας το θέμα ο Γιάννης Πρετεντέρης.