Σασμός: Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε ξεκίνησε – Αναλυτικά όσα θα δούμε

Η σειρά του ALPHA αποχαιρετά μετά από τρία χρόνια και το ενδιαφέρον τουκοινού είναι μεγάλο
Σασμός: Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε ξεκίνησε – Αναλυτικά όσα θα δούμε
3'

Αυλαία θα ρίξει στις 8 Ιουλίου, μετά από τρεις σεζόν, η σειρά «Σασμός» του ALPHA. Η παραγωγή μυθοπλασίας, που αγαπήθηκε, αποχαιρετά τους τηλεθεατές και τα γεγονότα στην Άνω Ποριά εξελίσσονται με τρόπο που κανείς δεν περιμένει.
Όλοι ξαφνιάζονται και δεν μπορούν να το πιστέψουν. Τα νέα διαδίδονται με ταχύτητα αστραπής στο χωριό. Ο Παντελής ζητά από τον Μανόλη να μείνουν στο Ρέθυμνο, δίπλα στη Θοδώρα. Ο Χρήστος καλεί τη Στέλλα στο γραφείο του για να της ανακοινώσει κάτι ξαφνικό.

Ο Μανόλης αποφασίζει να φύγει για πάντα από το χωριό, ενώ ο Χρήστος ζητά το ίδιο από τη Στέλλα. Ο Τηλέμαχος επιτίθεται στον Ρούσσο. Ο Παύλος τον επιτιμά για τη συμπεριφορά του. Μία βάφτιση γίνεται όχημα για το σασμό. Ο παπάς και η Καλλιόπη προτείνουν μία λύση, ώστε να γίνει επιτέλους ο πολυπόθητος σασμός και να σταματήσει η αιματοχυσία και η καταστροφή. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι βαριές.

Μέσα σε αυτό το βαρύ κλίμα, ο Αντώνης συνειδητοποιεί με πίκρα ότι όλοι οι κοντινοί του άνθρωποι ήξεραν για τον δολοφόνο του Στεφανή εκτός από εκείνον. Λίγο πριν πάρει την απόφαση για το αν θα κλείσει την υπόθεση με τον σωστό ένοχο, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα, το οποίο θα ορίσει αν θα νικήσει ο αστυνόμος ή ο άνθρωπος μέσα του.

Κι ενώ αναμένουμε το τελευταίο επεισόδιο, η Μαρία Τζομπανάκη έκανε μεγάλο spoiler: «Ήδη έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα με τα δυο παιδιά, τον Αστέρη και την Αργυρώ, που κόντρα σε όλες τις διαμάχες και τις βεντέτες κι την εκδίκηση, αγαπήθηκαν κι έκαναν και παιδί. Συμβολικά θα γίνει μία κίνηση, θα βαφτίσει το παιδί ο Αστέρης και ο Τηλέμαχος. Δηλαδή, ο αδερφός των δύο, αυτών που θα πυροβολήσει ο ένας τον άλλον. Spoiler χοντρό! Με συγχωρείτε, δεν το έχω ξανακάνει τρία χρόνια. Ο Σασμός θα έρθει με μια βάφτιση, λαδώνουν το παιδί που είναι στη μέση, οι δύο οικογένειες. Εκεί σταματάνε όλα. Εκεί γίνεται ο Σασμός. Και μετά ο γάμος που επικυρώνει όλο αυτό».

Και συνέχισε, αναφερόμενη στο φινάλε της σειράς: «Θα δείτε τραγουδιστές που αγαπάτε, θα δείτε τα παιδιά του Σασμού να χαίρονται πάρα πολύ. Υπάρχει και κάτι άλλο που θέλω να το πω, πώς από το πένθος περνάμε στον χορό και το τραγούδι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και για μια μάνα και για μια χήρα και έναν αδερφό, όταν γίνει ένα τέτοιο δράμα μέσα στην οικογένειά, πώς θα περάσουν στο γλέντι; Υπάρχει ένας άλλος άγραφος νόμος στην Κρήτη. Στα 3 χρόνια, γίνεται ένα μεγάλο γλέντι πάντα με αφορμή μια βάφτιση ή έναν γάμο. Εκεί αν είναι να γίνει ένα γλέντι επί 100, γίνεται επί 1000, για να ορίσει το τέλος του πένθους για τις οικογένειες. Μέχρι τότε κανένας δεν παντρεύεται, κανένας δεν βαφτίζει. Δεν είναι ασέβεια προς τον νεκρό, ή τους νεκρούς, αντιθέτως είναι “θα σε τιμώ, αλλά πρέπει να συνεχίσουν τη ζωή τους και οι νέοι”»…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:03ΑΠΟΨΕΙΣ

Κρύα Πιάτα