Ζόζεφιν: Μιλά πρώτη φορά για την σχέση της με το Νίνο - «Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος»

Για την σχέση της με το Νίνο μίλησε η Ζόζεφιν και δηλώνει φουλ ερωτευμένη
Ζόζεφιν: Μιλά πρώτη φορά για την σχέση της με το Νίνο - «Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος»
1'

Συνέντευξη στο περιοδικό «OK!» παραχώρησε πρόσφατα η Ζόζεφιν.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε πρώτη φορά για την σχέση της με το Νίνο, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος».

Ζόζεφιν: Τα τρία πράγματα που έχει ξεχωρίσει στο Νίνο

«Δε θα μιλήσω γενικά για το πως αντιμετωπίζω τον έρωτα, θα μιλήσω για το τώρα. Στο σήμερα δίνομαι ολοκληρωτικά, θέλω να το διακινδυνεύω. Θέλω να τα δίνω όλα και όπου βγει. Νομίζω ότι αυτό στο βγάζει ο άνθρωπος που είσαι μαζί του», είπε αρχικά η τραγουδίστρια στο περιοδικό «ΟΚ!».

nino-josephine.jpg

Σε ερώτηση για το αν είναι ξανά μαζί με τον τραγουδιστή μετά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, η Ζόζεφιν απάντησε: «Ναι, είμαστε μαζί. Τι να πω; Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο τώρα. Το ιδανικό βέβαια για μένα θα ήταν το κομμάτι της προσωπικής μας ζωής να το κρατάμε για εμάς, να μη το βλέπει κανείς. Νομίζω ότι το πιο ωραίο πράγμα στις ουσιαστικές σχέσεις είναι το να θέλεις να είσαι μαζί με τον άνθρωπό σου. Η εξέλιξη μιας σχέσης έρχεται όταν υπάρχει πραγματική αγάπη».

Και πρόσθεσε: «Δίνω δεύτερες ευκαιρίες. Τρία πράγματα που έχω ξεχωρίσει στον Νίνο είναι η καλλιτεχνική του ματιά, ο τρόπος που σκέφτεται και η ειλικρίνειά του».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή