Θάνος Μαρίνης: «Έκαναν τα παιδιά μου εξετάσεις για θυρεοειδή και τυχαία ανακάλυψα ότι έχω καρκίνο»

Ο Θάνος Μαρίνης εξομολογήθηκε το πως ανακάλυψε πως έχει καρκίνο
Θάνος Μαρίνης: «Έκαναν τα παιδιά μου εξετάσεις για θυρεοειδή και τυχαία ανακάλυψα ότι έχω καρκίνο»
1'

Ο Θάνος Μαρίνης βρέθηκε και μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» εξηγώντας τον περίεργο τρόπο με τον οποίο ανακάλυψε πως έχει καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγοραστής του Cash or Trash αρχικά είπε: «Βρήκαμε έναν καρκίνο στον θυρεοειδή αδένα και έπρεπε να φύγει γιατί μεγάλωσε και πολύ απότομα. Κατά τύχη τον βρήκα γιατί οι εξετάσεις μου ήταν άριστες. Πήγα τον γιο μου, τον Κρις, που έγινε 14 για έναν τυπικό έλεγχο στον θυρεοειδή και να είναι καλά η γιατρός, που μόλις με είδε μου είπε να πάω να εξετάσει κι εμένα γιατί είχα δυο χρόνια να κάνω εξέταση. Μόλις μου έκανε τον υπέρηχο το βρήκε αμέσως. Την προηγούμενη εβδομάδα αυτό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τα παιδιά ενημερώθηκαν αμέσως, έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση. Αν δεν το έβρισκα τώρα, θα μεγάλωνε πολύ και θα το έπιανα, θα μπορούσε να είχε πάει στους λεμφαδένες, ή και αλλού… Στα παιδιά μετέφερα στην αρχή ότι είναι ένας όζος και θέλει διερεύνηση και πρέπει να αφαιρεθεί και στη συνέχεια, το καταλάβανε. Ο Ιωνάκος μου που είναι λίγο πιο μικρός έπαθε το σοκ του, αλλά κατάλαβε».

«Περιμένω τη βιοψία, αλλά επειδή φαίνεται ότι είναι σοβαρός θα χρειαστώ το ιώδιο που μπαίνει για 15 μέρες… Εγώ είμαι σε πολύ ευνοϊκή θέση, όλο αυτό φαίνεται ότι είναι ιάσιμο…» είπε καταλήγοντας ο Θάνος Μαρίνης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
15:19ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Κορωπί