Σάκης Ρουβάς: «Σ'αγαπώ άγγελέ μου» - Οι τρυφερές ευχές στη Κάτια Ζυγούλη για τα γενέθλιά της

Ο Σάκης Ρουβάς ευχήθηκε στην Κάτια Ζυγούλη για τα γενέθλιά της
Σάκης Ρουβάς: «Σ'αγαπώ άγγελέ μου» - Οι τρυφερές ευχές στη Κάτια Ζυγούλη για τα γενέθλιά της
INSTAGRAM
1'

Το πρωί της Τετάρτης (3/7) ο Σάκης Ρουβάς προχώρησε σε μία ρομαντική ανάρτηση με ευχές για τα γενέθλια της αγαπημένης του, Κάτιας Ζυγούλη.

Ειδικότερα, ο γνωστός τραγουδιστής έγραψε: «Χρόνια πολλά άγγελε μου! Να γελάς, ν’ανθίζεις, να ονειρεύεσαι. Σ’αγαπώ πολύ».

https://www.instagram.com/p/C89M5JZtgZ_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια, φοβόμουν»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε ότι φοβόταν να κάνει οικογένεια, μετά τον χωρισμό των γονιών του.

«Σίγουρα με επηρέασε πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Εγώ ήμουν 12 ετών. Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία οι άνθρωποι, γιατρεύονται πολλή με θεραπεία. Σίγουρα με επηρέασε τότε και σίγουρα όλα αυτά που έχω ζήσει, με έχουν οδηγήσει να είμαι αυτό που είμαι σήμερα. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου. Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος να υπάρχεις και να ζεις. Είναι ταλαιπωρία, οπότε έκανα πολλή θεραπεία», ανέφερε ο Σάκης Ρουβάς.

«Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια που είμαστε μαζί, ωριμάζουμε μαζί, μεγαλώνουμε, εξελισσόμαστε, πιστεύω ότι είμαστε και οι δυο πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε», είχε πει χαρακτηριστικά για την Κάτια Ζυγούλη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
15:19ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Κορωπί