Τι συμβαίνει τελικά με την καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΪ; - Κλείδωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Το κανάλι του Φαλήρου θα βγάλει μία καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή, η οποία ήδη έχει συζητηθεί
2'

Με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται στον ΣΚΑΪ αυτές τις ημέρες, αφού στόχος είναι την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιουλίου ή στις 15 του μήνα να βγει στον αέρα η νέα μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή. Τι κι αν αρχικά είχε ακουστεί το όνομα της Νάνσυς Παραδεισανού, τελικό το deal δεν προχώρησε και ήδη έχει βρεθεί ο βασικός συντονιστής.

Και αναφέρω τη λέξη «συντονιστής», αφού η ατμόσφαιρα θα είναι παρεϊστικη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα είναι αυτός που θα δίνει πάσες και θα ρυθμίζει τη ροή.

«Είναι ένα ενδεχόμενο. Φυσικά με ενδιαφέρει, με τον ΣΚΑΪ έχουμε πολύ καλή σχέση. Επειδή με ρωτάνε πολύ συχνά τις τελευταίες εβδομάδες, αν κάποια στιγμή θα γίνει ένα τηλέφωνο…

Για ψυχαγωγία είμαστε τώρα καλοκαίρι. Δεν θα έχει ενημέρωση – ο ΣΚΑΪ έχει πολύ καλό ενημερωτικό τομέα, να ενημερώνει τον κόσμο όλη ημέρα. Και φαντάζομαι ότι είναι ένα καλοκαίρι που θα χρειαστεί πολλή ενημέρωση. Εμείς μπορούμε να κάνουμε καλή ψυχαγωγία. Με πολλούς θα μπορούσα να είμαι, με ποιους θα είμαι αυτό θα το αποφασίσει το κανάλι. Ας αφήσουμε να πει κάτι και το κανάλι. Δεν θέλω να προτρέχω», δήλωσε ο Λάμπρος στην κάμερα του «Breakfast @ Star».

Όσον αφορά στην ομάδα; Ο Ισίδωρος Φίκαρης, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, η Μάρτζυ Λαζάρου και η Μαρία Φραγκάκη, πρόσωπα προερχόμενα από το «Fay’s Time» και το «Γειά σου!», συζητούν για να βρεθούν στο νέο αυτό πρότζεκτ ενώ από ώρα σε ώρα θα οριστικοποιηθεί το σχήμα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Νίκος Σερεμετάκης θα αναλάβει την αρχισυνταξία, ένας άνθρωπος με εμπειρία και έξυπνους χειρισμούς σε θέματα που ορίζει η επικαιρότητα.

Να σημειωθεί ότι, μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν θα υπάρξει άλλη καλοκαιρινή εκπομπή αφού πλέον τα κανάλια θέλουν να κάνουν εξοικονόμηση χρημάτων και δυνάμεων.