ΣΚΑΪ: Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα – Ποια εκπομπή αντικαθιστά τη Σκορδά

ΣΚΑΪ: Το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζεται για ένα καλοκαίρι γεμάτο ενημέρωση και ψυχαγωγία
ΣΚΑΪ: Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα – Ποια εκπομπή αντικαθιστά τη Σκορδά
2'

Την Παρασκευή, η Φαίη Σκορδά με το «Fay’s Time» αποχαιρετά το κοινό με την παρουσιάστρια να κλείνει οριστικά την πόρτα του ΣΚΑΪ. Από Δευτέρα 8 Ιουλίου, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ειδικά με πολλές εκπομπές.

Μέχρι τις 21 Ιουλίου, στις 05.30 θα προβάλλεται το μαγκαζίνο «Σήμερα». Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος ασχολούνται με τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, κάνουν αναλύσεις που αποκαλύπτουν την ουσία των γεγονότων, ενώ δεν λείπουν οι συνδέσεις και οι ανταποκρίσεις από όλα τα σημεία των εξελίξεων.

Στις 09.45, θέση έχουν οι «Αταίριαστοι» o Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας είναι στον ΣΚΑΪ για να ξεδιπλώσουν όλες τις πτυχές των γεγονότων με την ιδιαίτερη ματιά τους, με αιχμηρό σχολιασμό αλλά και χιούμορ. Συντονισμένοι καθημερινά με τον σφυγμό της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο, ερευνούν και αποκαλύπτουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες, επικοινωνούν με τους τηλεθεατές απαντώντας στα ερωτήματά τους, συνομιλούν με ειδικούς αλλά και προσωπικότητες της δημόσιας ζωής.

Στις 12.00, πλέον, συντροφιά θα κρατούν οι «Δεκατιανοί». Δυο καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, ο Γιάννης Πιτταράς και ο Γιώργος Γρηγοριάδης «σερβίρουν» ένα πλήρες και εντυπωσιακό ενημερωτικό... «δεκατιανό»! Με όλες τις ειδήσεις της τρέχουσας επικαιρότητας και της πολιτικής ζωής, με αποκαλυπτικό παρασκήνιο, αποκλειστικότητες, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις αλλά και απευθείας συνδέσεις με κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Για το μεσημέρι προορίζεται η νέα ψυχαγωγική εκπομπή με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ενώ στην prime time προβάλλεται η σειρά «Bahar». Στις 22.00, καθημερινά, για όλο το καλοκαίρι, παίζεται το «Power of love». Η Κατερίνα Καραβάτου μας καλωσορίζει στο πιο χαρμόσυνο event του καλοκαιριού! Η διαδικασία είναι απλή και γνώριμη και μας θυμίζει τους κανόνες και τη γοητεία του… φλερτ που έχουμε πια ξεχάσει… Στη χαλαρή ατμόσφαιρα του σπιτιού οι υποψήφιοι ερωτοχτυπημένοι συστήνονται, συζητούν και αφιερώνουν χρόνο για να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Μέσα από διασκεδαστικές αποστολές, οι πρωταγωνιστές του «Power of love» μπορούν να δείξουν τις δεξιότητές τους, να διεκδικήσουν σημαντικά έπαθλα αλλά και να απολαύσουν λίγο περισσότερο τη συντροφιά που θα επιλέξουν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή