Power of Love - Νίκη: «Έχω θέμα με την ηλικία στο ερωτικό κομμάτι»

Η Νίκη και ο Αναστάσης στο κόκκινο δωμάτιο στο επεισόδιο του Power of Love
Power of Love - Νίκη: «Έχω θέμα με την ηλικία στο ερωτικό κομμάτι»
1'

Το Power of Love ξεκίνησε και στο σημερινό επεισόδιο η Νίκη είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο κόκκινο δωμάτιο με έναν από τους άνδρες του προσκαλώντας δίπλα της τον Αναστάση.

Οι δυο συμμετέχοντες στο ριάλιτι αγάπης, πέρασαν λίγο χρόνο μαζί, ενώ από την πρώτη στιγμή η Νίκη ξεκαθάρισε πως δεν θα δει ερωτικά τον Αναστάση με τον οποία διαφέρουν ηλικιακά.

«Δεν σε κάλεσα για ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά δυστυχώς είμαι κοπέλα που έχω θέμα με την ηλικία στο ερωτικό κομμάτι, αλλά θεωρώ είσαι πολύ παρεξηγημένος, ότι σου έχουμε βγάλει ένα άλλο προφίλ από αυτό που πραγματικά είσαι. Ήθελα να σου δώσω την ευκαιρία να σε γνωρίσω πιο πολύ», είπε η Νίκη.

Ο Αναστάσης απάντησε: «Σε τιμάει πολύ αυτό που είπες, το εκτιμώ ιδιαίτερα. Από όλες τις κοπέλες που ήρθαν και μας μίλησαν, πραγματικά έδωσα τεράστια βάση στον λόγο σου, ο οποίος ήταν ευθύβολος και καταιγιστικός. Αναφέρθηκες κάποια στιγμή και είπες πως δεν έχεις πολύ αυτοπεποίθηση και εγώ είδα μια κοπέλα, η οποία είχε απίστευτη αυτοπεποίθηση και ενέργεια», είπε ο παίκτης του Power of Love.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή