Γιώργος Μαζωνάκης: Φωτογραφήθηκε έξω από το σπίτι στη Μύκονο - «Μία εικόνα χίλιες λέξεις»

Το πολυτελές ακίνητο στη Μύκονο που ήταν αφορμή για να ξεσπάσει ο «πόλεμος» με την αδελφή του επισκέφθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης
Instagram
1'

Ο Γιώργος Μαζωνάκης το τελευταίο διάστημα απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας για την δικαστική διαμάχη στην ποία έχει εμπλακεί με την αδελφή του Βάσω.

Αφορμή για να ξεσπάσει ο... πόλεμος μεταξύ των δύο αδελφιών ήταν ένα σπίτι στη Μύκονο, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να ρίχνει «λάδι στη φωτιά» φωτογραφιζόμενος έξω από το πολυτελές ακίνητο.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέβασε ένα Instagram Story στο οποίο απεικονίζεται έξω από την βίλα στη Μύκονο, όπου στην είσοδο υπάρχουν τα γράμματα Β, Γ, Δ, δηλαδή Βάσω, Γιώργος και Δημήτρης (ο Δημήτρης Μακρυνιώτης σύντροφος της Βάσως Μαζωνάκη), ενώ στη λεζάντα γράφει «Μία εικόνα χίλιες λέξεις και όχι μόνο».

Τα δύο αδέλφια και συνεργάτες επί σειρά ετών θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, με τον τραγουδιστή να θεωρεί ότι έχει εξαπατηθεί. Μάλιστα μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Εγώ θέλω να κρατήσω τι καλές μου αναμνήσεις, όσον αφορά τους γονείς μου και τις αδελφές μου που αγαπώ. Από εκεί και πέρα, να βάλουν μυαλό και να δείξουν αυτό που πρέπει να δείξουν, δεν θα πω παραπάνω».

Το ακίνητο στο νησί των ανέμων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ενοικιάζεται για τους επισκέπτες. Βρίσκεται στη χώρα της Μυκόνου, 200 μέτρα από την παραλία Αγίας Άννας και 600 μέτρα από την παραλία Άγιος Χαράλαμπος, ενώ αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια με ντους, καθιστικό και κουζίνα.