Ελένη Φουρέιρα: «Δεν είμαι τόσο ψωνισμένη στη ζωή μου όσο δείχνω στη σκηνή»

«Ήρεμη στην καθημερινότητα με ένα παιδί 16 μηνών δεν είμαι. Ο Ερμής με τρέχει, δε κοιμάμαι. Έχει αποφασίσει νομίζω να με φτάνει στα όρια», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα
Ελένη Φουρέιρα: «Δεν είμαι τόσο ψωνισμένη στη ζωή μου όσο δείχνω στη σκηνή»
INSTAGRAM
2'

Η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 μιλώντας για την καριέρα της, τη ζωή της και τον γιο της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Ανάμεσα σε όσα είπε η τραγουδίστρια στάθηκε πως η περσόνα που παρουσιάζει στη σκηνή διαφέρει σημαντικά με το πώς είναι στην προσωπική της ζωή. Επίσης, είπε τον λόγο που δεν έδωσε το «παρών» στην απονομή δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Αρχικά, η τραγουδίστρια είπε για την έκθεση στη σκηνή και τη δημοσιότητα: «Είναι λίγο κοντά για τον τραγουδιστή και τον ηθοποιό. Δεν τα βάζω μαζί, είναι κάτι τελείως διαφορετικό το ένα και κάτι τελείως διαφορετικό το άλλο αλλά είναι και τόσο κοινά. Νομίζω ότι και το να είσαι πάνω στη σκηνή είναι ένας ρόλος. Δεν είμαι δηλαδή εγώ στη ζωή μου τόσο ψωνισμένη όσο βγαίνω στη σκηνή, το λέω ειλικρινά. Νιώθω υπέρτατη όταν είμαι στη σκηνή, νιώθω ότι δεν με πιάνει τίποτα».

Για το παιδί της, η Ελένη Φουρέιρα είπε: «φ Αλλά, μαθαίνω και μεγαλώνω μαζί του. Ζω μαζί του τα πιο ωραία, έντονα και αληθινά συναισθήματα. Είναι ένα παιδί που έχει πολλή ενέργεια, έχει φοβερή αντίληψη, το βράδυ μας γλεντάει με τον μπαμπά του, αλλά χαίρομαι που έχω ένα παιδί με ενέργεια που θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο».

Αναφορικά με την απουσία της από την απονομή δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού η Ελένη Φουρέιρα πρόσθεσε: «Μεγαλώνω μαζί με τον γιο μου, μαθαίνω πράγματα άγνωστα που δεν ήξερα για μένα, το πόσο υπομονή μπορώ να έχω, το να με χτυπήσει κατά λάθος στο μάτι, το οποίο μου συνέβη πριν ένα μήνα. Ήμουν καλεσμένη κιόλας κάπου και δεν πήγα. Στου Κωνσταντίνου Αργυρού τον διαμαντένιο δίσκο. Μία μέρα πριν την απονομή με χτύπησε κατά λάθος ο γιος μου με το χέρι του, το μάτι μου έγινε τόσο. Ήταν φοβερή η στιγμή εκείνη, δεν αντέδρασα καθόλου, να αντιλαμβάνεσαι πώς μπορείς να διαχειριστείς μία κατάσταση τόσο σαν να μη συνέβη τίποτα, πριν από αυτό μπορεί να είχα πάθει και αμόκ. Έγινε και τον ευχαριστώ τον γιο μου, μαθαίνω πολλά πράγματα»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή