ΑΝΤ1: Αποχωρεί η Λίτσα Πατέρα μετά από 34 χρόνια;

Η αστρολόγος, που βρέθηκε από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας στο κανάλι, φαίνεται ότι αποχωρεί…
ΑΝΤ1: Αποχωρεί η Λίτσα Πατέρα μετά από 34 χρόνια;
2'

Το όνομά της κατάφερε να αποτελέσει όχι μόνο συνώνυμο της αστρολογίας, αλλά και του ΑΝΤ1, αφού υπήρξε σημαντικό πρόσωπο στις πρωινές εκπομπές από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του καναλιού. Παρουσιάστριες και παρουσιαστές έρχονταν και έφευγαν, όμως η Λίτσα Πατέρα ήταν η σταθερή αξία.

Εδώ και λίγες ώρες, ολοένα και περισσότερο φουντώνουν τα ρεπορτάζ που την θέλουν να αποχωρεί από το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα ενώ γίνονται συζητήσεις για να παραμείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Την είδηση έφερε στο φως η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα, σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram. Στο post αναφέρεται: «Αποχαιρέτισε τον κόσμο που την αγάπησε, μάζεψε τα πράγματά της και τους χάρτες της και έκλεισε μία για πάντα πίσω της την πόρτα του ΑΝΤ1. Το οριστικό τέλος τη Λίτσας Πατέρα μετά από 34 χρόνια με το κανάλι είναι γεγονός».

Το πρωί της Πέμπτης, η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το «Happy Day» αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τη Λίτσα Πατέρα. Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος, η αστρολόγος της επιβεβαίωσε ότι με τη λήξη της φετινής σεζόν ολοκληρώνεται οριστικά και η συνεργασία της με την εκπομπή «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα.

Μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε ότι ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο αποχώρησης της αστρολόγου και από το δυναμικό του καναλιού έπειτα από 34 ολόκληρα χρόνια καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η ώρα και το πρότζεκτ στο
οποίο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, η Λίτσα Πατέρα είχε δυσαρεστηθεί που δεν
υπήρχε σταθερή ώρα που έβγαινε στο «Πρωινό» ενώ ενοχλούνταν που δεν ήταν
σταθερή και η διάρκεια της στήλης της. Έτσι, ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί να
συνεχίσει με τα στελέχη του ΑΝΤ1 να συζητούν μαζί της. Όμως, οι επιλογές είναι
ελάχιστες και, όπως όλα δείχνουν, η αποχώρησή της είναι μονόδρομος!

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή