Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μου έχουν πει στον δρόμο "πως έγινες έτσι, είσαι σαν ελέφαντας"»

Η εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για τα κιλά του
1'

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα σχόλια που δέχεται για τα παραπανίσια κιλά και στην πιο τραγική νύχτα της ζωής του.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια περνάω δύσκολα, λόγω και των κιλών. Πριν από λίγες μέρες αποσύρθηκε από τον ΕΟΦ αυτό το φάρμακο που έπαιρνα και στέλνω ένα εξώδικο για το τι συνέβη με αυτό το φάρμακο σε εμένα. Με το φάρμακο αυτό θα έκανα κακό σε πολλούς ανθρώπους, ήταν η πιο τραγική νύχτα της ζωής μου. Δεν ήξερα ότι μπορώ να πιαστώ από κάπου νομικά, γιατί στο φάρμακο αυτό αναγράφονταν όλες οι παρενέργειες. Μπήκα μέσα στο ραδιόφωνο και άρχισα να σπρώχνω κόσμο», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δεν μπορείς να φανταστείς τι πόνο έχει να κάνω αυτή την εκπομπή που περπατάω, ανεβαίνω και κατεβαίνω στα κατσάβραχα με αυτά τα κιλά. Στο δρόμο μού έχουν πει πολλές γελοιότητες “πώς έγινες έτσι;”, “είσαι σαν ελέφαντας”. Είχα αυτοκτονικές τάσεις όταν έπαιρνα το φάρμακο. Μου έχει αφήσει κουσούρι αυτή η ιστορία. Όποιος δεν έχει ζήσει το βάρος της παχυσαρκίας, γιατί εγώ είμαι παχύσαρκος, δεν ξέρει τι θα πει ταλαιπωρία», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

Σχετικές ειδήσεις