Μαρία Αναστασοπούλου: Έτσι την αποχαιρέτησε ο Γιώργος Παπαδάκης – Πάει ΣΚΑΪ

Η Μαρία Αναστασοπούλου φεύγει από τον ΑΝΤ1 και επιστρέφει στον ΣΚΑΪ
INTIME NEWS
1'

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ολοκληρώθηκε, για τη φετινή σεζόν, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αποχαιρετά τη Μαρία Αναστασοπούλου αφού δεν θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1.

«Εγώ νιώθω την ανάγκη να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για τα χρόνια που ζήσαμε μαζί γιατί για εμένα ήταν πολύ σημαντικά. Έμαθα πολλά πράγματα από σένα, χάρηκα τη συνεργασία αυτή. Σου εύχομαι σε αυτό το βελούδινο διαζύγιο μεταξύ μας – μπορώ να σου πω ότι είναι πιο βελούδινο και από το πρώτο μου διαζύγιο, το πραγματικό διαζύγιο με την πρώτη γυναίκα μου με την οποία παραμένουμε αδελφικοί φίλοι όπως θα είμαστε και μαζί-», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Ναι φυσικά και θα είμαστε φίλοι. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να είναι εδώ οι συνάδελφοί σου και να περιμένουν να σε πάρουν αγκαλιά. Δεύτερον, ευχαριστώ πάρα πολύ την ομαδάρα του Καλημέρα Ελλάδα, ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω πράγματα που δεν είχα ξανακάνει. Γιώργο Παπαδάκη σε ευχαριστώ. Συγκινείσαι, τι έπαθες;», είπε με τη σειρά της η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Δε συγκινούμαι γιατί καμιά φορά η συγκίνηση είναι προσποιητή, ενώ τα συναισθήματά μου για εσένα είναι ειλικρινή», απάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Θα σε βλέπω πάντως, θα έχω τη δυνατότητα να σε βλέπω», είπε στη συνέχεια η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία σύμφωνα με όσα είπε ο παρουσιαστής θα είναι μία από τις πρώτες καλεσμένες του τη νέα σεζόν.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, την ερχόμενη χρονιά, θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ στη ζώνη των 12.00.

Σχετικές ειδήσεις