Η επίσημη ανακοίνωση με τη Ζήνα Κουτσελίνη στο φινάλε της σεζόν

Η Ζήνα Κουτσελίνη συνεχίζει στο STAR
1'

Ήταν από τα πρόσωπα που απασχόλησε ιδιαίτερα με το τηλεοπτικό της μέλλον. Η Ζήνα Κουτσελίνη, όμως, τελικά παραμένει στο STAR και το κανάλι της Κηφισιάς έστειλε επίσημη ανακοίνωση στο φινάλε της χρονιάς.

«Το Star ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Ζήνα Κουτσελίνη. Το Star με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη. Η έμπειρη παρουσιάστρια, που έχει κερδίσει τις καρδιές και την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών με την αυθεντικότητα της προσωπικότητάς της, τον απόλυτο επαγγελματισμό της, τη βαθιά ενσυναίσθηση, με την οποία αντιμετωπίζει τις κάθε είδους δημοσιογραφικές προκλήσεις, θα συνεχίσει για 10η χρονιά να αναζητά τη διαχρονική αξία της αλήθειας με την επιτυχημένη εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. Η ανανέωση της συνεργασίας της Ζήνας Κουτσελίνη με το Star επιστεγάζει την αμοιβαία σχέση εκτίμησης, εμπιστοσύνης και σεβασμού, αλλά και την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της εκπομπής, που αποτελεί σημείο αναφοράς στον τηλεοπτικό χάρτη και στους πίνακες τηλεθέασης», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η Ζήνα Κουτσελίνη θα συνεχίσει την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ωστόσο η βραδινή της εκπομπή δεν θα βρεθεί στο νέο πρόγραμμα.