Γιάννης Ξανθόπουλος: «Ποια δικαίωση;» - Ξεσπά κατά του τραγουδιστή ο πατέρας του θύματος

Κατά του τραγουδιστή καταφέρθηκε ο πατέρας του 19χρονου θύματος: «Ποια είναι η δικαίωση; Ο Ξανθόπουλος κάνει μπάνια στην παραλία και τον άλλο τον τρώει το χώμα»
2'

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (5/7) ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που ενεπλάκη τον περασμένο Μάρτιο ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ξεσπώντας σε βάρος του τραγουδιστή.

«Τρεις μήνες πέρασαν… 10 Μαρτίου ήταν. Δεν μας έχει καλέσει ακόμα η αστυνομία, να μας πει τι έγινε, πώς έγινε, ποιοι είστε εσείς οι γονείς; Έχετε να πείτε κάτι; Δηλαδή, αν έκλεβε μια κότα στο δρόμο, θα τον έβαζαν δύο μήνες φυλακή. Αν σκότωνε δύο ανθρώπους, ούτε που νοιάζεται κανένας, σκέψου που έχουμε φτάσει. Ο άνθρωπος είναι απέξω τρεις μήνες, έχει σκοτώσει έναν άνθρωπο και είναι απέξω», ανέφερε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του ο πατέρας του θύματος.

Συνεχίζοντας ο πατέρας του 19χρονου είπε: «Η αγάπη του μου λείπει κάθε μέρα. Λες, που είναι να τον πάρω ένα τηλέφωνο; Αλλά στο μυαλό λες, ώπα, έχει «φύγει», που να τον πάρεις; Νομίζουμε ότι έχει πάει μια βόλτα, ξέρω ‘γω. 19 ετών ήταν, στην καλύτερη ηλικία ήταν για να δουλέψει, για να ζήσει, για να κάνει τις βόλτες του».

«Είναι έξω και δεν πληρώνει τίποτα»

Ο πατέρας του θύματος ξέσπασε κατά του τραγουδιστή που οδηγούσε το μοιραίο όχημα σημειώνοντας: «Δεν υπάρχουν ούτε νόμοι, ούτε τίποτα, ο άλλος κυκλοφορεί έξω. Αυτός έκανε τη ζημιά. Δεν υπάρχει κράτος, επειδή είναι τραγουδιστής, δεν σημαίνει ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο. Η δικαίωση ποια είναι; Αυτός κάνει μπάνια στην παραλία, έχει «φάει» μια ψυχή, αλίμονο στον άλλον που τον τρώει το χώμα».

Ακόμα, πρόσθεσε πως: «Ποιο κράτος είναι εδώ πέρα; Η δικαίωση που είναι; Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν από αυτούς και ούτε θέλω να μιλήσω. Αυτοί δεν έχουν κάνει προσπάθειες. Δεν θα μου άρεσε να μιλήσω μαζί τους».

Καταλήγοντας ο πατέρας του 19χρονου ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη: «Να πληρώσει αυτό που πρέπει, γιατί ο άλλος πλήρωσε, ενώ δεν είχε να πληρώσει κάτι και «έφυγε». Ο άλλος είναι έξω και δεν πληρώνει τίποτα. Έχει καταστρέψει τη ζωή και αυτουνού και εμάς. Μας έχει φέρει τη ζωή ανάποδα τελείως. Η ζωή δεν είναι χρήμα, είναι αγάπη, αξιοπρέπεια».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του ANT1