Κατερίνα Καινούργιου: «Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο»

«Ευχαριστώ πιο πολύ από όλους εσάς, τους τηλεθεατές», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου 
1'

Τους τηλεθεατές του «Super Κατερίνα» αποχαιρέτησε η Κατερίνα Καινούργιου, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για τον Σεπτέμβριο.

Στο φινάλε της φετινής της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Για να γίνει μια εκπομπή και να πηγαίνει όλα αυτά τα χρόνια πολύ καλά, να δίνει ωραία θέματα στους τηλεθεατές, να την αγαπήσετε… Δεν είμαστε εδώ εμείς οι μπροστά, εμείς είμαστε οι τελευταίοι, οι πιο σημαντικοί είναι η δημοσιογραφική ομάδα…».

Ακόμα, η παρουσιάστρια ευχαρίστησε το πάνελ και τον σεφ της εκπομπής της, λέγοντας πως: «Χρύσλα, Πέτρο, Γρηγόρη και Γιάννη, χωρίς εσάς δεν θα γινόταν τίποτα. Σας ευχαριστώ για όλα μέσα από την καρδιά μου. Είστε οι καλύτεροι συνεργάτες που θα μπορούσα να έχω και οι μοναδικοί μάλλον που με ανέχονται όλα αυτά τα χρόνια!».

Στη συνέχεια, απευθυνόμενη στους τηλεθεατές ανέφερε: «Ευχαριστώ πιο πολύ απ’ όλους εσάς! Γιατί εσείς καθημερινά μάς βάζετε στα σπίτια σας. Να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι, να είστε υγιείς, να ξεκουραστείτε, να περάσετε όμορφα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο. Σας αγαπώ πολύ και σας στέλνω μια τεράστια αγκαλιά!».