Ελένη Μενεγάκη: Το μεγάλο «αντίο» στο MEGA, η ανάρτηση και η επόμενη μέρα

Η Ελένη Μενεγάκη κλείνει έναν κύκλο τριών ετών στο μεγάλο κανάλι
Ελένη Μενεγάκη: Το μεγάλο «αντίο» στο MEGA, η ανάρτηση και η επόμενη μέρα
2'

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε για τελευταία φορά την ομάδα αλλά και τους τηλεθεατές από το σπίτι. Η σιδηρά κυρία της ψυχαγωγίας αποχωρεί από το MEGA, έπειτα από τρία χρόνια, κλείνει τον κύκλο της εκπομπής «Ελένη» και -όπως φαίνεται- το κεφάλαιο καθημερινές εκπομπές.

Απευθυνόμενη χαρακτηριστικά στη συνεργάτιδά της, Νάνσυ Νικολαΐδου, είπε: «Λυπάμαι γιατί βρεθήκαμε στο τέλος των καθημερινών εκπομπών». Ρεπορτάζ των τελευταίων εβδομάδων θέλουν την Ωραία Ελένη της TV να ξεκουράζεται για ένα διάστημα, ενώ επιστρέφοντας να αναλαμβάνει ένα βραδινό πρότζεκτ.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές, καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης. Εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ, δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα, που είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο.

Και μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές, να σε φέρει κοντά, να σπάει την οθόνη, να σπάει το γυαλί και να γίνεσαι ένα και ας μην τους βλέπεις κι ας βλέπουν αυτοί από μακριά, αλλά πάντα δίπλα.

Να είστε καλά, να περνάτε ωραία και όταν πέφτετε, να βρίσκετε ανθρώπους, προγράμματα, φίλους που σας κάνουν να χαμογελάτε. Να χαμογελάτε ρε παιδιά, γιατί είναι υγεία! Να είστε καλά», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε της εκπομπής, μέσα από τα social media, έγραψε: «Το studio άδειασε, οι καναπέδες σκεπάστηκαν με πανιά, τα φώτα έσβησαν, μια τελευταία στάση στην θέση μου στον καναπέ αγκαλιά με το κόκκινο μου μαξιλάρι #tomegatokalo! Τελευταία φωτό με τον αγαπημένο μου @sir_stathis ! Καλό καλοκαίρι βρε παιδιά με αγάπη».

https://www.instagram.com/p/C9C8itPNjvk/

Όσον αφορά στους συνεργάτες της; Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραμένει στο MEGA για να βρεθεί στο νέο πρωινό με τη Φαίη Σκορδά ενώ η Ελιάνα Χρυσικοπούλου φαίνεται ότι θα βρεθεί στη Ναταλία Γερμανού!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή