«Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ»: Το βίντεο του Αντώνη Ρέμου προς τους θαυμαστές του

Εξηγήσεις θέλησε να δώσει στους θαυμαστές τους ο Αντώνης Ρέμος για τα όσα ακούγονται περί φοροδιαφυγής τα τελευταία 24ωρα αλλά και να ενημερώσει το κοινό για το τι μέλλει γενέσθαι για τις επερχόμενες συναυλίες του
2'

Ένα βίντεο ανήρτησε ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος στον λογαριασμό του στο Instagram στο οποίο απευθύνεται σε φίλους και θαυμαστές σχετικά με τα όσα ακούγονται περί φοροδιαφυγής τα τελευταία 24ωρα.

«Φιλαράκια μου καλησπέρα. Τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση. Θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση» ανέφερε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται…». Ο Αντώνης Ρέμος, σε δύο stories που έκανε στο Instagram ενημερώνει φίλους και θαυμαστές ότι η επόμενη συναυλία του, που είναι τη Δευτέρα στην Αθήνα, θα γίνει κανονικά όπως και «όλες οι υπόλοιπες που έρχονται».

«Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του. Η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ» κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

«Δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, θα συνεχίσω να εργάζομαι»

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Αντώνης Ρέμος εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση φοροδιαφυγής για την οποία ελέγχεται, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «Όλως παραπλανητικώς η μεμονωμένη περίπτωση μιας φορολογικής δήλωσης, που συνδέεται με την περίοδο του Covid, όταν και όλα ήταν κλειστά, φέρεται ως δήθεν κανόνας, ενώ καταβάλλω ως φυσικό πρόσωπο και μέσω εταιρειών συμφερόντων μου μεγάλα ποσά σε φόρους».

Ο δικηγόρος του Αντώνη Ρέμου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε το απόγευμα τςη Παρασκευής στον Alpha όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι θα προχωρήσει σε μήνυση τη Δευτέρα, για την υπόθεση και τις διαρροές.

«Όταν διαρρέει μια Αρχή τέτοια ψεύδη, αυτό είναι θεσμικό ατόπημα και πρέπει να ερευνηθεί» τόνισε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του τραγουδιστή.