Βόλος: Παντρεύεται σήμερα η κόρη του Παύλου Γκλύξμπουργκ, η πιο περιζήτητη εργένισσα στη Βρετανία

Η κόρη του Παύλου και μοντέλο της Vogue ανεβαίνει το απόγευμα τα σκαλιά της εκκλησίας.  
1'

Με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιά της θα ενωθεί σήμερα στο Πήλιο η κόρη του Παύλου, γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία-Ολυμπία.

Ο γάμος του νέου ζευγαριού θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στη Τσαγκαράδα, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος the newspaper.gr

Ήδη ο Παύλος και Μαρία Σαντάλ είναι ήδη στο γραφικό χωριό του Πηλίου, η οποία έχει γεμίσει με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα.

Η Μαρία - Ολυμπία γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 25 Ιουλίου το 1996. Είναι μοντέλο, πριγκίπισσα της Βασιλικής οικογένειας της Δανίας και μέλος της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδος. Είναι το μεγαλύτερο παιδί του Παύλου, και της Μαρί Σαντάλ Μίλερ.

Η Μαρία Ολυμπία βαφτίστηκε στις 22 Δεκεμβρίου του 1996 στην Κωνσταντινούπολη, από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Δύο από τους τέσσερεις αναδόχους της είναι η θεία της Πριγκίπισσα Αλεξία και ο Βασιλιάς Κάρολος Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου (τότε Πρίγκιπας της Ουαλίας)

Η 28χρονη μέλλουσα νύφη Έχει εργαστεί ως μοντέλο για τις Teen Vogue, “Town & Country”, Tatler, Γεια σας!, ¡Hola!, και W. Τον Ιούνιο του 2017, η Μαρία-Ολυμπία περπάτησε στην πασαρέλα για τον οίκο Dolce & Gabbana.