Στην Ελλάδα για διακοπές η μητέρα του Έλον Μασκ - Οι πόζες της στο Instagram

Η μητέρα του Έλον Μασκ, Μάγιε γράφει πολύ θετικά σχόλια για τα ελληνικά νησιά στις αναρτήσεις της στα social media
Instagram
1'

Η Μάγιε Μασκ, η μητέρα του Ίλον Μασκ, βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές και προχωρά σε αναρτήσεις στα social media με ιδιαιτέρως θετικά σχόλια για τα ελληνικά νησιά.

Η Μάγιε Μασκ φέρει ιστορία στον χώρο του μόντελινγκ και αυτό φαίνεται από τις πόζες που παίρνει στις φωτογραφίες της. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, ξεκίνησε να δουλεύει από πολύ μικρή, από την ηλικία των οκτώ ετών, με την παρότρυνση των γονιών της (ο παππούς και η γιαγιά του Ίλον) οι οποίοι ασχολούνταν και με επιχειρήσεις.

Η Μάγιε Μασκ το 1970 παντρεύτηκε τον Έρολ Μασκ, έναν επιχειρηματία και πολιτικό της Νότιας Αφρικής. Απέκτησαν τρία παιδιά, με τον Ίλον να είναι ο μεγαλύτερος αυτών.

Η ίδια επισκέφτηκε την Ελλάδα για τις διακοπές της και συγκεκριμένα τα αιγαιοπελαγίτικα νησιά. Μετά τη Σαντορίνη, βρέθηκε στην Ίο και απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι, όπως φαίνεται. Δεν παραλείπει να ευχαριστεί τους ανθρώπους και να εκφράζει τον θαυμασμό της για την ομορφιά των τόπων στους οποίους χαλαρώνει και περνά τις διακοπές της.