Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ελπίζω να μη συνεχίσει η τοξικότητα την επόμενη σεζόν»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την εκπομπή της 
1'

H Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλώντας στην κάμερα του Mega αναφέρθηκε στη σεζόν που πέρασε ενώ ξέφρασε και την ελπίδα η επόμενη να είναι λιγότερο τοξική.

«Για μένα το σημαντικό όταν φτάνεις στο τέλος μιας τηλεοπτικής σεζόν, είναι να κρατάς τα καλά. Υπήρξαν και οι δύσκολες στιγμές, υπήρξαν και οι ανακατατάξεις και οι διακυμάνσεις. Είναι ανθρώπινο αυτό. Μια ζωντανή εκπομπή είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Επειδή όμως είμαι από τη φύση μου ένας αισιόδοξος άνθρωπος βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Να ξεκουραστούμε, να έχουμε ηρεμία και εύχομαι από Σεπτέμβρη να γυρίσουμε χαρούμενοι, με γεμάτες μπαταρίες και έτοιμοι για μια καινούργια τηλεοπτική σεζόν χωρίς ακρότητες, χωρίς εντάσεις. Εγώ ζω λίγο στο ροζ κόσμο μου που τα βλέπει όλα ρόδινα. Δυστυχώς υπάρχει πολλή αυτοαναφορικότητα, όχι μόνο στην τηλεόραση. Όλοι είναι επί παντώς επιστητού σε όλους τους χώρους και γενικώς υπάρχει μια ένταση και μια τοξικότητα. Εύχομαι αυτό να μην ισχύσει και στην επόμενη σεζόν» πρόσθεσε.