Η Γη της Ελιάς, Η Παραλία, Ο Γιατρός: Όλες οι πληροφορίες για τους νέους κύκλους των σειρών

Κάποιες από τις παραγωγές μυθοπλασίας της φετινής σεζόν συνεχίζονται και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο…
Η Γη της Ελιάς, Η Παραλία, Ο Γιατρός: Όλες οι πληροφορίες για τους νέους κύκλους των σειρών
5'

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε και οι σειρές, που αγαπήθηκαν από το κοινό, έριξαν αυλαία. Κάποιες από αυτές, όμως, συνεχίζονται και οι τηλεθεατές αδημονούν για τις εξελίξεις στους νέους κύκλους.

Η «Γη της Ελιάς», με την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου, με τις ανατροπές να είναι πολλές. Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε το σπίτι του Μάνου να γίνεται στάχτη, ενώ αγνοούνταν η μικρή Αγγελική. Φυσικά, πίσω από όλο αυτό, δεν κρύβεται καμία άλλη, παρά η Αμαλία. Η ίδια έχει συνεργό την Αλεξάνδρα, που θα υποδυθεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η καλλονή θα κάνει την εμφάνισή της την επόμενη σεζόν και ο ρόλος της θα είναι σκοτεινός. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αμαλία μαζί με την Αλεξάνδρα πήραν τη μικρή Αγγελική από το σπίτι και την οικιακή βοηθό που είχαν εκεί και τους εξαφάνισαν με σκοπό να κάνουν το σπίτι στάχτη. Η μικρή, στα νέα επεισόδια, θα βρεθεί όμως τα προβλήματα δεν θα αργήσουν να έρθουν. Η βιολογική της μαμά, η Αντιγόνη, επιστρέφει με σκοπό να της πει την αλήθεια.

Η Ιουλία, παράλληλα, θα γυρίσει στη Μάνη και η Αριάδνη θα της ετοιμάσει ένα πάρτι για να την υποδεχθεί με τον μικρό Ιάκωβο. Η πρώτη θα παντρευτεί, μάλιστα, τον Στάθη με την Αντιγόνη Κουλουκάκου να δηλώνει πρόσφατα: «Θα παντρευτούμε με τον Στάθη στην έναρξη της τέταρτης σεζόν. Ο Στάθης θα έρθει να με βρει στην Αθήνα και μπορεί να του συμβεί κάτι στον δρόμο. Θα ξεπεραστεί το εμπόδιο αυτό. Εχουμε ένα μεγάλο δικαστήριο με την Αριάδνη, που είμαι εναντίον του μαιευτήρα, εκεί δεν θα πάει πολύ καλά αυτό και ίσως οι σχέσεις να διαταραχθούν για ακόμη μία φορά. Και ο Στάθης με την Ιουλία θα έχουν εμπόδια».

Οι προσθήκες στο καστ θα είναι αρκετές. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης θα υποδυθεί έναν ιερέα, αλλά ο ρόλος του θα είναι απρόβλεπτος και σίγουρα ανατρεπτικός. Ο Στέφανος Μιχαήλ, επίσης, ο οποίος δουλεύει συχνά με την dream team της μυθοπλασίας, Ανδρέα Γεωργίου-Βάνα Δημητρίου, πρόκειται να εμφανιστεί στη νέα σεζόν της «Γης της Ελιάς» και θα ενσαρκώσει τον Μιχάλη Χατζή, συνεργάτη του Τζον, τον οποίο γνώρισε ο Ισίδωρος στην Αμερική. Ο ήρωας έχει ένα σκοτεινό παρελθόν, που γρήγορα θα αποκαλύψει.

Η Παραλία: Με φόντο την Κρήτη του 1975 και νέους ηθοποιούς

Η σειρά «Η παραλία», που αγαπήθηκε από το κοινό για τις δυνατές ιστορίες, τους πολύπλευρους χαρακτήρες και το ειδυλλιακό σκηνικό της Κρήτης, επιστρέφει στην ΕΡΤ1, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της. Η δεύτερη χρονιά της «Παραλίας» μάς μεταφέρει στην Κρήτη του 1975, σε μια εποχή που η Ελλάδα αφήνει σιγά σιγά πίσω το σκοτάδι της χούντας και η Δημοκρατία παλεύει να βρει τα πατήματά της στο ανασυγκροτημένο ελληνικό κράτος. Στους λαξευμένους βράχους των Ματάλων, παλιοί και νέοι χαρακτήρες συνυπάρχουν και αναζητούν την ταυτότητά τους μέσα σ’ έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Μυστικά, έρωτας και εκδίκηση… Ταυτόχρονα, μία σκοτεινή ιστορία από την περίοδο της γερμανικής Κατοχής έρχεται στην επιφάνεια, απειλώντας ακόμα μια φορά να στοιχειώσει το παρόν. Μία ιστορία που όλοι λίγο έως πολύ ήξεραν, αλλά πολύ συνειδητά επέλεξαν να ξεχάσουν και όσοι την έζησαν και επιβίωσαν, αργά ή γρήγορα, θα ζητήσουν εκδίκηση. Η επιστροφή του Παύλου (Δημήτρης Κίτσος) στην πατρογονική γη και η γνωριμία του με την Ιφιγένεια (Αφροδίτη Λιάντου) θα φέρουν στην επιφάνεια έναν απαγορευμένο, αλλά ταυτόχρονα παράφορο έρωτα. Ο Παύλος προσπαθεί να πάρει την εξουσία στα χέρια του, ενώ η Ιφιγένεια να τη διατηρήσει. Δεν γίνεται ο ένας να επιτύχει, χωρίς να αποτύχει ο άλλος.

Αφροδίτη Λιάντου (Ιφιγένεια Τουφεξή), Αλεξία Καλτσίκη (Φανή Τουφεξή), Κώστας Κάππας (Χρήστος Τουφεξής), Χρήστος Κραγιόπουλος (Απόστολος Τουφεξής), Ντένια Στασινοπούλου (Σοφί), Σύρμω Κεκέ (Μπέρτα), Ειρήνη Γιώτη (Αρια), Ανδριάνα Σαράντη (Γιούντιθ), Ευθαλία Παπακώστα (Εϊμι), Άλκης Μπακογιάννης (Ιάκωβος Γεροντάκης) προστίθενται στο καστ και φέρνουν τα πάνω-κάτω.

Ο Γιατρός επιστρέφει στον ALPHA

Είναι από τις σειρές που καθήλωσε. Τα νέα επεισόδια έρχονται από Σεπτέμβριο και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα απασχολήσει πολύ με τον ήρωά του-τον Αντρέα.

Στο νέο κύκλο επεισοδίων, θα δούμε ξανά πολλά γκεστ μερικά από τα οποία ήδη έχουν γίνει γνωστά. Μαριάννα Κιμούλη, Πέτρος Λαγούτης, Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, θα κάνουν πέρασμα.

Για την ιστορία, ο Ανδρέας Βρεττός, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, είναι κορυφαίος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής σε ένα απ’ τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενή τον πυροβολεί θεωρώντας τον, άδικα, υπαίτιο για το θάνατο του γιου του από ιατρικό λάθος. Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά ο τραυματισμός στο κεφάλι τού προκαλεί αμνησία και ξεχνάει τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του. Χωρίς τις αναμνήσεις του, ο Αντρέας ξυπνά σε έναν άγνωστο κόσμο όπου αγαπημένα του πρόσωπα έχουν γίνει ξένοι, νεότερες σχέσεις έχουν ξεχαστεί και η θέση του ως διευθυντής κλινικής έχει χαθεί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή