Τηλεθέαση: Πώς έκλεισαν τη σεζόν οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου

Παρουσιαστές και παρουσιάστριες αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές την Κυριακή…
2'

Τελευταία Κυριακή της τηλεοπτικής σεζόν ήταν η χθεσινή και όλες οι εκπομπές έριξαν αυλαία. Η τηλεθέαση για άλλους είχε θετικό πρόσημο, για άλλους όχι και τόσο, καθώς η χρονιά ήταν δύσκολη και απαιτητική.

Έτσι, το μαγκαζίνο «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA με τη Σίσσυ Χρηστίδου έκανε 13,8% στο δυναμικό κοινό και 13,6% στο σύνολο. Το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», στον ALPHA, κατέγραψε 20,4% στο σύνολο και 12,2% στους τηλεθεατές 18-54. Και οι δύο εκπομπές θα συνεχίσουν την επόμενη χρονιά, χωρίς αλλαγές στις ομάδες τους.

«Αντίο» είπε η Μαρία Μπακοδήμου με το «Γεια σου!» να κλείνει τον κύκλο του στον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια και όλοι οι συνεργάτες, σε κλίμα συγκίνησης, αποχαιρετίστηκαν με την πρώτη να δηλώνει στον αέρα: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΪ, εσάς τους τηλεθεατές, όλα τα παιδιά στο πλατό, τις καμερούλες μου, κι αυτή εδώ την ομάδα. Είστε όλοι εδώ; Εγώ να σας πω κάτι; Πέρασα πολύ ωραία γιατί αγαπηθήκαμε, ενωθήκαμε, συνδεθήκαμε, μοιραστήκαμε… Μη κλαίτε ρε... Θέλω να πω ότι αυτή η ομάδα ήταν ίσως η καλύτερη που είχα ποτέ. Έχει δουλέψει τόσο σκληρά, έχει κάνει υπέρβαση γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Άνθρωποι ακούραστοι, δημιουργικοί, που τρέχανε στο ρεπορτάζ, ήταν εδώ, ξενυχτάγανε τα βράδια στο ρεπορτάζ, η καλύτερη ομάδα που τους αξίζει μια πολύ ωραία πορεία στην τηλεόραση. Να είμαστε καλά. Σας αγαπώ πολύ. Καλό καλοκαίρι». Η τελευταία εκπομπή έκανε 9,2% στο σύνολο και 8,9% στο δυναμικό κοινό.

Στη μεσημεριανή ζώνη, αυλαία έπεσε για τη Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό με τις δύο εκπομπές να έχουν πάρει το πράσινο φως. Το «Καλύτερα δε γίνεται!» του ALPHA σημείωσε 14,5% στο σύνολο και 12% στο δυναμικό κοινό, ενώ το «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA 12,2% και 8,6% αντίστοιχα.