Ταμπού: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του MEGA

Η παραγωγή μυθοπλασίας θα κάνει πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του MEGA.
2'

Το MEGA θα συνεχίσει να φουλάρει στη μυθοπλασία την ερχόμενη χρονιά, δίνοντας το πράσινο φως σε ήδη επιτυχημένες παραγωγές και βγάζοντας στον αέρα νέα σίριαλ.

Μία από τις καινούργιες σειρές θα φέρει τον τίτλο «Ταμπού».

Δια χειρός της dream team (Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλης Νικολάου), πρόκειται για μία σκοτεινή σειρά με έντονο αστυνομικό και ερωτικό στοιχείο που θα έχει ως καμβά την πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεργείο και πρωταγωνιστές θα βρίσκονται στα Γιάννενα τις προσεχείς ημέρες.

Μέμος Μπεγνής, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Κατερίνα Μισιχρόνη, Μυρτώ Αλικάκη, Νίκη Βακάλη, Γιώργης Τσαμπουράκης, Ιάσονας Χρόνης, Αθηνά Ροδίτου, Σεμέλη Μητροπούλου, Μαρίλια Μητρούση, είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές που θα απογειώσουν το σενάριο με τις ερμηνείες τους.

Η σειρά «Γη της ελιάς», της ίδιας ομάδας, θα βρεθεί ξανά στο MEGA. Η επιτυχημένη παραγωγή συνεχίζει τη δυναμική της πορεία. Τα 629 επεισόδια της σειράς δημιούργησαν φανατικούς τηλεθεατές οι οποίοι κράτησαν και τους τρεις κύκλους της στην πρώτη θέση με μέσο όρο 25,6% στο σύνολο του κοινού. Στο δυναμικό κοινό, η «Γη της ελιάς» σημείωσε μέσο όρο 17,8%.

Όσον αφορά στο «Famagusta», που συγκίνησε και είναι παραγωγή των προαναφερθέντων; Η δραματική σειρά που εμπνέεται από τα γεγονότα της Κύπρου, θα ολοκληρώσει με τον γ' και τελευταίο κύκλο 8 επεισοδίων από τη νέα σεζόν στο MEGA.

Οι τηλεθεατές αγκάλιασαν το εγχείρημα των Αντρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου και ανέδειξαν το σίριαλ στο δημοφιλέστερο της χρονιάς με ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις σε όλα τα επιμέρους κοινά. Στην τρίτη και τελευταία σεζόν, η σειρά θα αποτυπώσει τις αντιδράσεις του Μάικλ (Χρήστος Λούλης) και των βιολογικών του γονιών που έμαθαν στο φινάλε του β' κύκλου την αλήθεια. Επίσης, θα δούμε πως θα εξελιχτεί η πορεία της υγείας του Παύλου (Αντρέας Γεωργίου) σε ένα κονστράστ συναισθημάτων για την Χριστίνα (Κοραλία Καράντη) που ενώ βρίσκει τον χαμένο της γιο έπειτα από 50 χρόνια, κινδυνεύει να χάσει το δεύτερο παιδί της.