Αντζελίνα Τζολί: Η φωτογράφιση που την έκανε να μείνει άλουστη και άπλυτη επί 3 μέρες

Γιατί η Αντζελίνα Τζολί έμεινε άλουστη και άπλυτη επί τρεις μέρες;
1'

H Αντζελίνα Τζολί πριν μερικά χρόνια φωτογραφήθηκε με δεκάδες μέλισσες στο πρόσωπο και το σώμα της και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Η εκπληκτική φωτογράφηση είχε γίνει για το National Geographic και ο φωτογράφος, που ήταν υπεύθυνος για τη λήψη, δήλωσε πως εμπνεύστηκε το caption από ένα πορτραίτο του 1981 στο οποίο ένας μελισσοκόμος στέκεται με μέλισσες να έχουν καλύψει όλο του το στήθος και το πρόσωπο.

Aκόμα πιο ανατριχιαστικό είναι το βίντεο με τις μέλισσες να περπατούν πάνω στο σώμα και το πρόσωπο της Τζολί. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης η ηθοποιός και σκηνοθέτης, ήταν η μόνη που ήρθε σε τόσο άμεση επαφή με τις μέλισσες. Όλοι όσοι βρέθηκαν στο σετ είχαν προστασία εκτός από εκείνη.

«Στάθηκε απόλυτα ακίνητη, καλυμμένη με μέλισσες για 18 ολόκληρα λεπτά χωρίς κανένα τσίμπημα», είπε ο φωτογράφος της.

Η Τζολί αλείφθηκε με φερομόνη, για να προσελκύσει τις μέλισσες και να περπατήσουν πάνω της. Η ίδια περιγράφει πώς ένιωσε με τις μέλισσες να περπατούν πάνω της, ενώ αποκάλυψε πως δεν έκανε μπάνιο για τρεις ημέρες, επειδή της είπαν πως οι μέλισσες θα αναστατώνονταν αν είχε μυρωδιές πάνω της από σαμπουάν και αρώματα.