Ο Πιτ Ντέιβιντσον και η Μαντλίν Κλάιν τράβηξαν χωριστούς δρόμους

Όπως ισχυρίζεται άτομο από το περιβάλλον του Πιτ Ντέιβιντσον και της Μάντελιν Κλάιν ο χωρισμός τους έγινε σε φιλικό κλίμα

Ο Πιτ Ντέιβιντσον και η Μαντλίν Κλάιν τράβηξαν χωριστούς δρόμους
AP
2'

O Πιτ Ντέιβιντσον και η Μάντελιν Κλάιν τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από έναν χρόνο. Όπως αναφέρει άτομο από το περιβάλλον τους στην Sun, ο χωρισμός τους έγινε φιλικά και οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις. Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, ούτε έχει σχολιάσει τον χωρισμό.

Μια πηγή από το περιβάλλον της Μάντελιν είχε δηλώσει στη DailyMail ότι ενώ η 25χρονη Κλάιν «διασκεδάζει» με τον 29χρονο κωμικό και δεν πιστεύει ότι η σχέση τους θα είναι κάτι περισσότερο από «μια καλή στιγμή».

«Η Μάντελιν προβλέπει ότι η τρέχουσα σχέση της με τον Πιτ είναι απλώς μια καλή στιγμή και δεν θα είναι η τελευταία της», ανέφερε η πηγή.

«Πιστεύει ότι είναι ξεκαρδιστικός και διασκεδαστικός και θέλει να κάνει παρέα μαζί του, αλλά είναι 25 ετών και δεν θέλει κάτι σοβαρό, θέλει να κυνηγήσει τη διασκέδαση και πιστεύει ότι ο Πιτ σκέφτεται το ίδιο και η σχέση τους είναι μόνο για να περνούν καλά» δήλωσε η πηγή.

«Δεν είναι σε καμία περίπτωση σοβαρό, το παίρνει μέρα με τη μέρα και αυτό είναι το μόνο που λειτουργεί γι' αυτήν αυτή τη στιγμή, ο Πιτ δεν πρέπει να περιμένει ότι θα είναι η αδελφή ψυχή του, δεν εκπέμπει τέτοια ενέργεια» πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή