ΣΚΑΪ: Όσα οδήγησαν στην αποχώρηση της Εύης Κουτσαυτάκη

ΣΚΑΪ: Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει για το κανάλι του Φαλήρου, μετά τη λήξη της συνεργασίας με την Εύη Κουτσαυτάκη

ΣΚΑΪ: Όσα οδήγησαν στην αποχώρηση της Εύης Κουτσαυτάκη
2'

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε και, από εδώ και στο εξής, θα δούμε πολλές μεταγραφές αλλά και αποχωρήσεις στο τηλεοπτικό τοπίο. Στο μέτωπο του ΣΚΑΪ, οι αποχωρήσεις δεν αφορούν μόνο σε τηλεαστέρες αλλά και σε υψηλόβαθμα στελέχη καθώς εδώ και λίγη ώρα έχει διαρρεύσει ότι η Εύη Κουτσαυτάκη έληξε τη συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου.

Η σιδηρά κυρία του σταθμού, η γυναίκα που βρέθηκε στον όμιλο για δύο δεκαετίες με ένα μικρό break από το 2015 έως το 2017, φαίνεται ότι κλείνει την πόρτα του ΣΚΑΪ και αφήνει τον ρόλο της διευθύνουσας συμβούλου δημιουργώντας ένα μεγάλο κενό.

Αν και ακόμη δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση, είναι θέμα χρόνου να γνωστοποιηθεί επίσημα η αποχώρησή της καθώς η κα. Κουτσαυτάκη ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του ΣΚΑΪ εδώ και χρόνια. Είναι ο άνθρωπος που πίστεψε πολύ το κομμάτι της ψυχαγωγίας, στήριξε τις επιλογές της οι οποίες άλλες φορές απέφεραν καρπούς και άλλες όχι.

Όπως φαίνεται ο βασικός λόγος, που οδήγησε στη ρήξη των σχέσεων ιδιοκτησίας και της ίδιας, είναι το πρόγραμμα της ερχόμενης χρονιάς. Από τη μία υπάρχει έντονη επιθυμία για στροφή στην ενημέρωση, μιας και ο ΣΚΑΪ είναι για πολλούς ένας αμιγώς ενημερωτικός σταθμός, από την άλλη η Εύη Κουτσαυτάκη παρέμεινε πιστή στην άποψή της ότι χρειάζεται ψυχαγωγία και μάλιστα σε πολλές δόσεις.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για διαφωνίες που διήρκησαν πολύ καιρό πριν οδηγηθούν σε αυτή την εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση ένας μεγάλος κύκλος κλείνει, ενώ η αποχώρησή της μπορεί να συνοδευτεί από ντόμινο αλλαγών στην πυραμίδα του ΣΚΑΪ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή