Επαναλήψεις σειρών και εκπομπές που κερδίζουν το στοίχημα της τηλεθέασης

Στην καλοκαιρινή αρένα υπάρχουν προγράμματα που ξεχωρίζουν

Επαναλήψεις σειρών και εκπομπές που κερδίζουν το στοίχημα της τηλεθέασης
1'

Η μυθοπλασία κατέβασε ρολά, όπως και οι περισσότερες εκπομπές στη μικρή οθόνη. Τη θέση τους έχουν πάρει επαναλήψεις σειρών, που φέτος θα είναι οι απόλυτες πρωταγωνίστριες στο καλοκαιρινό πρόγραμμα, ενώ στον τηλεοπτικό αέρα παραμένουν κάποια μαγκαζίνο.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, χθες, από τις 12.10 έως τις 14.00, το σίριαλ του ALPHA το «Σόι σου» κατέγραψε 21,7% στο δυναμικό κοινό. Ιστορίες καθημερινής οικογενειακής τρέλας, θανατηφόρες ατάκες, παρεξηγήσεις, καβγάδες, γέλια, πείσματα, ζήλιες και αγκαλιές σηματοδοτούν τη ζωή των Χαμπέων και των Τριαντάφυλλων, που χαρίζουν άφθονο γέλιο στο κοινό και υψηλά νούμερα στο κανάλι.

Το MEGA ξεχωρίζει για την ταινιοθήκη του και για τις θρυλικές του σειρές, που έχουν αφήσει ιστορία. Τα βράδια, καθημερινά, προβάλλονται τα επεισόδια της κωμωδίας «Ευτυχισμένοι μαζί» που κερδίζει ολοένα και περισσότερους τηλεθεατές ακόμη και στις επαναλήψεις. Χθες, οι αστείες περιπέτειες της οικογένειας Μαυροτσούκαλου κράτησαν συντροφιά στο 17,6% των τηλεθεατών 18-54.

Το «Παρά πέντε», επίσης στο MEGA, που παίρνει τη σκυτάλη, χθες κατέγραψε 15%, ένα ποσοστό που πολλές σειρές προσπάθησαν να κερδίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν στη διάρκεια της σεζόν.

Από τους νικητές, πάντως, της χθεσινής αρένας ήταν και η παραγωγή μυθοπλασίας «Ψυχοκόρες». Η σειρά αποχαιρετά απόψε το κοινό κι έτσι, στο προτελευταίο επεισόδιο, έκανε 22,8% στο σύνολο και 17,7% στο δυναμικό κοινό. Από τα προγράμματα, που είναι ακόμη στον αέρα, σαρώνει και το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο MEGA, που χθες Τρίτη σημείωσε 18,2% στο δυναμικό κοινό και 23,3% στο σύνολο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή