Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Πώς τα παιδιά τους προσπαθούν να βοηθήσουν να τα ξαναβρούν

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ σύμφωνα με δημοσιεύματα εδώ και αρκετούς μήνες ζουν χωριστά

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Πώς τα παιδιά τους προσπαθούν να βοηθήσουν να τα ξαναβρούν
Getty Images
2'

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 21 Αυγούστου 2022 στη Τζόρτζια, ωστόσο τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να ζουν χωριστές ζωές εδώ και αρκετούς μήνες είναι πολλά.

Η 54χρονη ποπ σταρ βρέθηκε στην Ευρώπη με φίλους και στη συνέχεια στα Χάμπτονς, ενώ ο 51χρονος ηθοποιός στο Λος Άντζελες και οι δύο ωστόσο φορώντας τις βέρες τους. Τα παιδιά των δύο συζύγων τα οποία συνήθιζαν να περνούν πολύ χρόνο μαζί είναι σε διαφορετικά μέρη, με δημοσίευμα της Daily Mail να κάνει λόγο για... παρασκηνιακά σχέδια τους, προκειμένου να ξανασμίξουν οι γονείς τους.

Θέλουν να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια της Λόπεζ

Σύμφωνα με πηγή που διατηρεί την ανωνυμία της, «Τα παιδιά πιστεύουν ότι ο Μπεν και η Τζένιφερ είναι πραγματικά, βαθιά ερωτευμένοι, αδελφές ψυχές και δεν θέλουν να χωρίσουν».

«Θέλουν να τα βρουν και πιστεύουν ότι το ζευγάρι πρέπει να συνεχίσει να πηγαίνει σε σύμβουλο και να το συζητά, ακόμα και αν είναι επώδυνο», προσθέτει η πηγή.

Τα παιδιά θέλουν να καταφέρουν να τα ξαναβρούν η Τζένιφερ και ο Μπεν πριν τα 55α γενέθλια της τραγουδίστριας στις 24 Ιουλίου, σύμφωνα με την ίδια πηγή. «Υπάρχει ελπίδα ότι θα μπορούσαν να γιορτάσουν όλοι μαζί σε ένα ήρεμο οικογενειακό πάρτι στο Λος Άντζελες», είπε.

Το «σχέδιο» των πέντε παιδιών

Πώς όμως προσπαθούν να «ανάψουν» τη φλόγα μεταξύ των γονιών τους; «Αναδεικνύοντας τα θετικά χαρακτηριστικά που έχει ο καθένας, όπως για παράδειγμα πόσο έξυπνος και αστείος είναι ο Μπεν, παρόλο που μπορεί να γίνει γκρινιάρης. Τα παιδιά προσπαθούν να τον κάνουν να χαλαρώσει».

Όσο για την Λόπεζ, «πρέπει να δουλεύει λιγότερο και να χαλαρώνει περισσότερο».

Τα πέντε παιδιά, θέλουν να παραμείνουν οικογένεια και φέρονται να λένε στους γονείς τους «μην τα παρατάτε, μην χάσετε την οικογένεια που έχουμε γίνει», παρόλο που δεν έχουν βρεθεί όλοι μαζί από τον Ιουνιο.

Το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου υποτίθεται ότι το ζευγάρι θα ανακοίνωνε το διαζύγιό τους, κάτι που δεν έγινε και μάλιστα αυτός φέρεται να είναι και ο λόγος που και οι δύο φορούν ακόμη τις βέρες τους, ενώ η ελπίδα, όπως αναφέρει η πηγή στη Daily Mail, δεν έχει σβήσει ακόμα, αφού ούτε οι στενοί τους φίλοι γνωρίζουν πραγματικά τι προκειται να συμβεί τελικά μεταξύ τους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή