ΣΚΑΪ: Η επίσημη ανακοίνωση για την Εύη Κουτσαυτάκη

Ηχηρή αποχώρηση από το κανάλι του Φαλήρου

ΣΚΑΪ: Η επίσημη ανακοίνωση για την Εύη Κουτσαυτάκη
1'

Το πρωί της Τετάρτης, διέρρευσε η είδηση ότι η Εύη Κουτσαυτάκη αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ. Μετά από λίγες ώρες, το κανάλι επιβεβαίωσε το γεγονός με επίσημη ανακοίνωση.

«Ο Όμιλος ΣΚΑΪ και η Διευθύνουσα Σύμβουλος κυρία Εύη Κουτσαυτάκη ολοκληρώνουν την συνεργασία τους, μετά από κοινού ληφθείσα απόφαση. Η κυρία Κουτσαυτάκη διετέλεσε για πολλά έτη ανώτατο στέλεχος του Ομίλου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία του, με ενέργειες που είχαν ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την επίτευξη κερδοφόρων χρήσεων σε μία δύσκολη αγορά. Η Διοίκηση του Ομίλου ΣΚΑΪ την ευχαριστεί θερμά και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της βήματα», αναφέρεται.

Η σιδηρά κυρία του σταθμού, η γυναίκα που βρέθηκε στον όμιλο για δύο δεκαετίες με ένα μικρό break από το 2015 έως το 2017, κλείνει την πόρτα του ΣΚΑΪ και αφήνει τον ρόλο της διευθύνουσας συμβούλου δημιουργώντας ένα μεγάλο κενό.

Όπως φαίνεται ο βασικός λόγος, που οδήγησε στη ρήξη των σχέσεων ιδιοκτησίας και της ίδιας, είναι το πρόγραμμα της ερχόμενης χρονιάς. Από τη μία υπάρχει έντονη επιθυμία για στροφή στην ενημέρωση, μιας και ο ΣΚΑΪ είναι για πολλούς ένας αμιγώς ενημερωτικός σταθμός, από την άλλη η Εύη Κουτσαυτάκη παρέμεινε πιστή στην άποψή της ότι χρειάζεται ψυχαγωγία και μάλιστα σε πολλές δόσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή