Από τον Σασμό σε νέες σειρές της TV – Πού θα πρωταγωνιστήσουν οι ηθοποιοί

Αγαπήθηκαν μέσα από τον «Σασμό» και, μετά το τέλος του σίριαλ, ετοιμάζονται για νέες δουλειές που θα συζητηθούν
3'

Ο «Σασμός» ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών. Οι πρωταγωνιστές αγαπήθηκαν από το κοινό, σε κάποιες περιπτώσεις συστήθηκαν και αγκαλιάστηκαν, ενώ το μέλλον τους αναμένεται ευοίωνο. Συγκεκριμένα, πολλοί εκ των ηθοποιών έχουν «κλειδώσει» σε νέες και πολλά υποσχόμενες παραγωγές μυθοπλασίας.

Ο Δημήτρης Λάλος, ο τηλεοπτικός Μαθιός του «Σασμού», παραμένει στον ALPHA αφού θα υποδυθεί τον κεντρικό ήρωα της σειράς «Ο Τιμωρός». Ο πρωταγωνιστής βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε, αλλά πλήρωσε ακριβά γι’ αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο να εκδικηθεί αυτούς που τον πρόδωσαν, που κατέστρεψαν τη ζωή του. Μέσα από αυτήν τη συνειδητότητα οδηγείται σε σκοτεινές ατραπούς, επιστρέφει στα αρχέγονα ένστικτα και έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με το άγριο στοιχείο της προσωπικότητάς του. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση των ατόμων που τον έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους.

Η αγαπημένη του, Βασιλική, ή κατά κόσμον Μαριλίτα Λαμπροπούλου, έχει δεχτεί πρόταση για τη μεταφορά του συναρπαστικού ψυχολογικού θρίλερ του BBC «Dr. Foster». Το σενάριο της σειράς, που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1, επικεντρώνεται σε μια γιατρό που φαινομενικά ζει μια ιδανική ζωή με μια καλή δουλειά, έναν αφοσιωμένο σύζυγο και μια αγαπημένη οικογένεια. Τα πάντα όμως αλλάζουν στη ζωή της όταν ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά του συζύγου της, οδηγώντας την σε μια εμμονική εκδικητικότητα με απρόβλεπτο φινάλε.

Η βραδινή ζώνη του MEGA θα υποδεχτεί τη μεγάλη παραγωγή «Οι Αθώοι». Πρόκειται για μια σειρά εποχής υψηλών προδιαγραφών, που αναμένεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το 2025 και φέρει τις υπογραφές δύο ξεχωριστών δημιουργών, του Νίκου Κουτελιδάκη (σκηνοθεσία) και της Ελένης Ζιώγα (σενάριο-μεταφορά), οι οποίοι άντλησαν την έμπνευσή τους από το κλασικό αριστούργημα του σπουδαίου Έλληνα λογοτέχνη Κωνσταντίνου Θεοτόκη, «Κατάδικος». Τους ήρωες της σειράς, που ισορροπεί ανάμεσα στο ψυχογραφικό δράμα, το αστυνομικό θρίλερ και το μεταφυσικό μυστήριο, αναλαμβάνουν να ζωντανέψουν οι Κώστας Νικούλι (που βρέθηκε στον πρώτο κύκλο της σειράς του ALPHA), Χριστίνα Χειλά Φαμέλη (που αποθεώθηκε ως Αργυρώ στον «Σασμό»), Γιάννης Νιάρρος, Κίμων Κουρής, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Στάμος, Μαρία Καλλιμάνη, Ελένη Ζιώγα, Λουκία Μιχαλοπούλου και μια πλειάδα αγαπημένων και ταλαντούχων ηθοποιών.

Η σειρά, που θα αντικαταστήσει τον «Σασμό» την επόμενη χρονιά, θα φέρει τον τίτλο «Άγιος Έρωτας» και θα παίζεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21.00. Η Δανάη Παππά, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Γιάννης Τσορτέκης, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, η Καλλιρρόη Μυριαγκού, έχουν δώσει τα χέρια ενώ το σενάριο είναι γεμάτο ανατροπές. Η παραγωγή βασίζεται στη χιλιανή τηλενουβέλα με τίτλο «Perdona Nuestros Pecados» και ο κεντρικός πρωταγωνιστής θα είναι ένας νεαρός ιερέας που ερωτεύεται παράφορα μία νεαρή κοπέλα παρόλο που γνωρίζει ότι πρόκειται για μία απαγορευμένη για τον ίδιο συνθήκη. Η γυναίκα που του κλέβει την καρδιά είναι η κόρη του τοπικού άρχοντα (Δανάη Παππά που έκανε αισθητή την παρουσία της και στον «Σασμό») και σίγουρα η σχέση αυτή αναμένεται να προκαλέσει σαρωτικές αλλαγές στη ζωή όλων.

Όσον αφορά στην Ευγενία Σαμαρά, που υποδύθηκε τη Στέλλα στον «Σασμό»; Οι μέχρι τώρα πληροφορίες την θέλουν να βρίσκεται στη νέα κωμωδία του MEGΑ με την υπογραφή του Λάμπρου Φισφή, που έχει τίτλο εργασίας «Έχω παιδιά». Μάλιστα, αφορά σε ιστορίες συγκινητικές, αγαπησιάρικες και γεμάτες χιούμορ που θα φέρουν στο μυαλό οικογενειακές στιγμές όλων.

Σχετικές ειδήσεις