Βάνα Μπάρμπα: «Δεν πήγαινα στους γιατρούς» - Συγκλονίζει για το πρόβλημα υγείας της

«Πέρασα δύσκολα, αλλά το λάθος ήταν δικό μου. Εγώ δεν πήγαινα στους γιατρούς», αποκάλυψε η Βάνα Μπάρμπα 

Βάνα Μπάρμπα
1'

Στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια, αναφέρθηκε η Βάνα Μπάρμπα. Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε ότι δεν θέλει να εμφανίζεται η λέξη «καρκίνος» δίπλα στο όνομά της, όταν κάποιος το αναζητά στη Google.

«Δεν θέλω να δίνω περισσότερες λεπτομέρειες για να μην τρομάζουν οι άνθρωποι δίπλα μου. Πέρασα δύσκολα, αλλά το λάθος ήταν δικό μου. Εγώ δεν πήγαινα στους γιατρούς. Όταν δεν κάνεις πρόληψη επειδή έχεις φοβία, δεν σου φταίει μετά κανείς. Και στο τέλος τα πράγματα έγιναν σμπαράλια» δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα και συνέχισε: «Δεν με ενδιαφέρει αν θα πάθω κάτι, απλά θέλω να είμαι κοντά στο παιδί, να μπορώ να το στηρίξω. Αυτό το πλάσμα το αγαπάω όσο τίποτα στη ζωή μου, όπως κάθε μητέρα. Για το παιδί μου θέλω να είμαι καλά».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα, τα τελευταία 3-4 χρόνια ταλαιπωρείται με την υγεία της: «Μέσα σε αυτό το διάστημα έχασα τους δικούς μου ανθρώπους, πρώτα την αδελφή μου, μετά τη μάνα μου, οπότε δεν είχα ούτε τον χρόνο, ούτε τη διάθεση, ούτε το κουράγιο να ψαχτώ. Τώρα πρέπει να κάνω και αυτή την επέμβαση, σύντομα θα ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μακάρι να σβήσουμε και τη λέξη "καρκίνος" δίπλα από το όνομά μου».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή