Ναόμι Κάμπελ: Απολαμβάνει τις διακοπές της με σκάφος στην Ίμπιζα και εντυπωσιάζει με το μπικίνι της

Η Ναόμι Κάμπελ στα 54 της μαγνητίζει τα βλέμματα με την εκθαμβωτική ομορφιά της

Ναόμι Κάμπελ: Απολαμβάνει τις διακοπές της με σκάφος στην Ίμπιζα και εντυπωσιάζει με το μπικίνι της
3'

Η Ναόμι Κάμπελ απόλαυσε τις διακοπές της με πολυτελές κότερο στην Ίμπιζα μαζί με την Μισέλ Ροντρίγκεζ, την Έιζα Γκονζάλες και την παρέα τους.

Το 54χρονο τοπ μόντελ επέδειξε το εντυπωσιακά καλίγραμμο κορμί της μέσα σε ένα καφέ και άσπρο μπικίνι, ενώ σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, τα μαλλιά της είναι μαζεμένα μέσα σε ένα μαντήλι, ενώ κάνει μία βουτιά στη Μεσόγειο.

Η Ναόμι Κάμπελ συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι γυαλιά και ένα κρεμ καπέλο. Η 45χρονη Μισέλ Ροντρίγκεζ ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη επιδεικνύοντας το γραμμωμένο σώμα της. Η σταρ του Fast And Furious έκανε ηλιοθεραπεία με τις διάσημες φίλες της. Η 34χρονη Έιζα Γκονζάλες με ένα άσπρο μπικίνι με μαύρες ρίγες φορουσε τα γυαλιά ηλίου της και απόλαυσε την θάλασσα.

Οι τρεις κυρίες συνοδεύονταν από παρέα, στην οποία ήταν και το μοντέλο από την Ιταλία Afef Jnifen η οποία ήταν εντυπωσιακή μέσα σε ένα κόκκινο, άσπρο και μπλε μπικίνι.

naomi.jpg

Πηγή: Daily Mail

campbell.jpg

Πηγή: Daily Mail

naomi-ibiza.jpg

Πηγή: Daily Mail

«Όταν ήμουν μικρή με κορόιδευαν για το ύψος μου»

Οι φωτογραφίες της Ναόμι Κάμπελ με μαγιό να απολαμβάνει τις διακοπές της ανέμελα έρχονται από τις πρόσφατες αποκαλύψεις της, πως όταν ήταν μικρή αντιμετώπιζε πειράγματα για την εμφάνισή της από άλλα παιδιά στο σχολείο. Παραδέχθηκε ότι παρά το γεγονός ότι πλέον είναι διάσημη παγκοσμίως για το αγαλματένιο σώμα της και την εντυπωσιακή της εμφάνιση, δεν ένιωθε πάντα αυτοπεποίθηση.

Όπως εξήγησε, τα παιδιά την πείραζαν για το ύψος της και την λεπτή της σιλουέτα, συγκρίνοντά την με τον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων του Ποπάι, Όλιβ Όιλ. «Δεν ένιωθα άνετα με τον εαυτό μου, γιατί ήμουν πολύ αδύνατη και αρκετά ψηλή για την ηλικία μου και με φώναζαν Όλιβ Όιλ», ενώ αποκάλυψε ότι προσπαθούσε να κρύβει τον λαιμό της για να μην είναι τόσο μακρύς και να μην νιώθει τόσο άβολα.

Η βασίλισσα της πασαρέλας εξήγησε ότι ο χορός την βοήθησε να αγκαλιάσει και να αποδεχθεί το σώμα της. Η ίδια εξήγησε: «Απλώς έκανα τις κινήσεις και τις πόζες του χορού και αυτό με βοήθησε».

«Η μητρότητα είναι το πιο σπουδαίο επίτευγμά μου»

Η αφοπλιστική ειλικρίνεια της 54χρονης Κάμπελ έρχεται ενώ στο μουσείο Victoria And Albert στο Λονδίνο έχει ξεκινήσει μία έκθεση για την γιορτή και την καριέρα της, που δημιουργήθηκε για να «γιορτάσει τις δημιουργικές συνεργασίες της, τον ακτιβισμό και την εκτεταμένη πολιτιστική της επίδραση».

Το σουπερ μόντελ ωστόσο την περασμένη εβδομάδα δήλωσε ότι από όλα τα απίστευτα επιτεύγματά της, η πιο «περήφανη στιγμή» της ζωής της ήταν όταν έγινε μητέρα.

Το 2020 η καλλονή συγκλόνισε τον κόσμο όταν ανακοίνωσε την γέννηση της κόρης της, σε ηλικία 50 ετών, ποζαροντας με το νεογέννητο για το εξώφυλλο της Vogue, ενώ το 2023 υποδέχθηκε τον γιο της.

Πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι και τα δύο παιδιά της ήρθαν στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας και όχι μέσω υιοθεσίας όπως φημολογείτο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή