Δέσποινα Βανδή: Τα δάκρυα στη σκηνή για τη συναυλία των 30 χρόνων πορείας της και η έκπληξη

Η βραδιά τα είχε όλα για τη Δέσποινα Βανδή
Intime News
1'

Η Δέσποινα Βανδή συμπλήρωσε 30 χρόνια καριέρας στο τραγούδι και το γιόρτασε με μια συναυλία στο θέατρο Πέτρας έχοντας δίπλα της τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και τα δυο της παιδιά.

Η βραδιά τα είχε όλα για τη Δέσποινα Βανδή. Εκτός από χορό και χαμόγελα, είχε και αρκετή συγκίνηση αλλά και μια μεγάλη έκπληξη που είχαν ετοιμάσει για εκείνη οι συνεργάτες της.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή δεν κατάφερε να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση όταν ερμήνευσε το τραγούδι «Μέχρι Μάη μήνα» το οποίο, όπως η ίδια έχει πει παλαιότερα, σημαίνει πολλά για εκείνη.

«Το κουπλέ αισθανόμουν 100% ότι αφορά εμένα και το ρεφρέν – γι’ αυτό με έπαιρνε πάντα πολύ – ότι αφορά τη μάνα μου. Όταν χάσαμε τον πατέρα μου, και είναι δύσκολη η απώλεια. Είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσεις ότι δε θα ξανακούσεις τη φωνή κάποιου, δεν θα τον ξαναδείς, δεν θα ξανακάνεις Χριστούγεννα μαζί του, ούτε καλοκαίρι, ούτε καυγά, δε θα ξαναμοιραστείς το ίδιο πιάτο.

Αυτό με έπιανε πάρα πολύ. Με αυτό το τραγούδι είναι σαν να μπαίνω μέσα στη δική της ψυχοσύνθεση, της μητέρας μου. Γι’ αυτό με συγκινεί στο ρεφρέν» είχε πει χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Στη συνέχεια, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τη Δέσποινα Βανδή καθώς στις γιγαντοοθόνες που είχαν στηθεί στο χώρο, άρχισαν να προβάλλονται μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της.