Η μεγάλη λίστα με τα τηλεπαιχνίδια που θα δούμε τη νέα σεζόν - Ποιοι θα τα παρουσιάσουν

Για μία ακόμη σεζόν, κάθε ζώνη γεμίζει με τηλεπαιχνίδια που χαρίζουν γέλιο και λεφτά!

Η μεγάλη λίστα με τα τηλεπαιχνίδια που θα δούμε τη νέα σεζόν - Ποιοι θα τα παρουσιάσουν
4'

Ετοιμάζονται τα προγράμματα των καναλιών για την επόμενη χρονιά και τα τηλεπαιχνίδια θα έχουν πρωταγωνιστική θέση.

Στο MEGA, η Μαρία Μπεκατώρου με το «Chase» θα κρατά συντροφιά στα απογεύματά μας. Με σταθερή πορεία και την παρουσιάστρια στα καλύτερά της, το φορμάτ θα συνεχιστεί χαρίζοντας εξαιρετικές μονομαχίες στο κοινό. Η Μαρία συναντά παίκτες και Chasers στην πιο δύσκολη «αναμέτρηση» και προσπαθεί να κρατήσει τις… αποστάσεις μεταξύ τους. Τέσσερις παίκτες επιστρατεύουν τις γνώσεις τους για να αναμετρηθούν, κάθε φορά, με έναν από τους Chasers και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ. Οι Chasers, μόνιμοι συνεργάτες του παιχνιδιού, είναι οι «φωτεινοί παντογνώστες». Παράλληλα, στο ίδιο κανάλι, αναζητείται πρόσωπο για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου και το τηλεπαιχνίδι «One question» που μένει να δούμε αν θα βγει τελικά στον αέρα.

Στο μέτωπο του ΑΝΤ1 και τα τρία τηλεπαιχνίδια θα συνεχιστούν. Το «Rouk Zouk» θα προβληθεί για 8η χρονιά, για να βρεθεί κλασικά στην 1η θέση της ψυχαγωγίας και στις καρδιές των τηλεθεατών. Η Ζέτα Μακρυπούλια θα ανοίξει τις πόρτες του καναλιού και προσκαλεί το κοινό να ζήσουν όλοι μαζί μία απολαυστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους! Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «5Χ5» θα βρεθεί επίσης στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Επειτα από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, ο Θάνος Κιούσης θα υποδέχεται και του χρόνου δύο αντίπαλες ομάδες, από 5 μέλη η κάθε μία, που θα προσπαθούν να μαντέψουν με επιτυχία τις δημοφιλέστερες απαντήσεις, που παραμένουν απρόβλεπτες. Για να βρουν τις σωστές απαντήσεις οι παίκτες δεν χρειάζονται γνώσεις. Πρέπει να έχουν φαντασία, χιούμορ και απλή λογική σκέψη, καθώς η πιο απλή ερώτηση μπορεί να κρύβει την πιο απίστευτη απάντηση! Στο κανάλι του Αμαρουσίου, πράσινο φως θα πάρει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»…

Στον ALPHA θα προβληθεί το «Money drop». Σύμφωνα με πληροφορίες το κανάλι εξασφάλισε τα δικαιώματα του βρετανικού game show, με στόχο να εντάξει και δεύτερο τηλεπαιχνίδι στο πρόγραμμά του. Την ίδια στιγμή, το «Deal» κλείδωσε με παρουσιαστή τον αθλητικογράφο Γιώργο Θαναηλάκη και σίγουρα το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για το πώς θα «κουμπώσει» στο εν λόγω πρότζεκτ.

Τι θα δούμε σε STAR, ΣΚΑΪ και ΕΡΤ1

Το κανάλι της Κηφισιάς ολοκλήρωσε μία από τις καλύτερες χρονιές του και ένα από τα μυστικά της επιτυχίας είναι τα τηλεπαιχνίδια. Ο «Τροχός της τύχης», το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, θα συνεχίσει την πορεία του. Ο «Τροχός» θα γυρίσει δυνατά για 11η χρονιά και θα απολαύσουμε το αστείρευτο χιούμορ και τον ενθουσιασμό του Πέτρου, τη χαρά του παιχνιδιού, την αγωνία του αποτελέσματος. Στο STAR μπορεί να δούμε και ένα νέο τηλεπαιχνίδι, που έρχεται από το εξωτερικό, με τίτλο «The 1% Club», χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Παράλληλα, συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του «Cash or Trash» με τη Δέσποινα Μοιραράκη.

Οσον αφορά στον ΣΚΑΪ; Ο Χρήστος Φερεντίνος αναλαμβάνει το «Still Standing» και ο Μάρκος Σεφερλής θα συνεχίσει με το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Παράλληλα, εγκρίσεις πήραν τα τηλεπαιχνίδια «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο και το «Switch» με την Ευγενία Σαμαρά στην ΕΡΤ1. Για την ιστορία, κάθε Δευτέρα, η Ευγενία Σαμαρά υποδέχεται στο πλατό του «Switch» πέντε παίκτες, οι οποίοι για τις επόμενες ημέρες θα γνωριστούν μεταξύ τους, θα αποκτήσουν οικειότητα, θα διασκεδάσουν και θα δοκιμάσουν τις γνώσεις τους προκειμένου να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο. Κι όλα αυτά χωρίς κανένα απολύτως άγχος, καθώς όσοι δεν τα καταφέρνουν έχουν τη δυνατότητα να ξαναπροσπαθήσουν τις επόμενες ημέρες. Με την Ευγενία Σαμαρά να ξεκαθαρίζει ότι είναι πάντα υπέρ των παικτών, η φιλική διάθεση είναι κάτι περισσότερο από εμφανής.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή