Τηλεθέαση: Φινάλε για τις «Ψυχοκόρες» και ενημέρωση στο κόκκινο

Η καλοκαιρινή αρένα έχει τους νικητές της

Τηλεθέαση: Φινάλε για τις «Ψυχοκόρες» και ενημέρωση στο κόκκινο
2'

Το βράδυ της Πέμπτης, οι «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1 κατέκτησαν την κορυφή και συγκίνησαν με ένα δυνατό φινάλε. Η τελευταία πράξη της συγκλονιστικής διαδρομής, με τη Μαρίκα, τη Βασιλική, τη Φρόσω και τη Δεσποινιώ να κλείνουν οριστικά πίσω τους την πόρτα σε όσα τις πόνεσαν, κέρδισε το κοινό. Οι «Ψυχοκόρες» κατέγραψαν ρεκόρ τηλεθέασης, από την πρώτη ημέρα προβολής τους, με 20,4%, στο δυναμικό κοινό 18-54 και 26,9% στο σύνολο κοινού, και το οποίο παρακολούθησαν σχεδόν 1.368.121 τηλεθεατές για 1’ στο σύνολο του κοινού.

Χθες, αίσθηση προκάλεσαν και τα νούμερα τηλεθέασης της ενημέρωσης. Το «Κοινωνία ώρα MEGA, το πρωί, έκανε 18,9% στο σύνολο και 19,7% στο δυναμικό κοινό. Από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στην παρουσίαση του ενημερωτικού μαγκαζίνο θα εναλλάσσονται η Στέλλα Στυλιανού, ο Νικήτας Κορωνάκης, η Βελίκα Καραβάλτσιου, ο Σωτήρης Μπολάκης, ο Ζήσης Μούσιος, η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, και θα καταγράφουν την επικαιρότητα όπως αυτή διαμορφώνεται καθημερινά.

Με θετική διάθεση, η «Κοινωνία Ώρα MEGA», στη θερινή εκδοχή της, θα δημιουργεί τη βάση για ένα δυνατό και καλά ενημερωμένο ξεκίνημα της ημέρας. Πολιτική, οικονομία, διεθνείς ειδήσεις, συνδέσεις με σημεία της Ελλάδας όπου χτυπά ο παλμός του καλοκαιριού, προτάσεις διασκέδασης και όσα μπορούν να ελαφρύνουν τη διάθεση θα βρίσκονται στην ατζέντα της εκπομπής.

Η εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», κατέγραψε 23,8% στο σύνολο και 14,9% στους τηλεθεατές 18-54. Οι «Αταίριαστοι», του ίδιου σταθμού, «σκαρφάλωσαν» στο 24,6% του συνόλου και στο 14,6% του δυναμικού κοινού ενώ οι «Δεκατιανοί» κέρδισαν το 19,5% του συνόλου και το 12,5% του δυναμικού κοινού. Το «Live News», στο MEGA, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, έκανε 23,1% στο σύνολο και 14,5% στο δυναμικό κοινό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή