«Tempting Fortune»: Παρουσιαστής έκπληξη στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Το κανάλι του Φαλήρου κλειδώνει τα πρόσωπά του για τη νέα σεζόν

«Tempting Fortune»: Παρουσιαστής έκπληξη στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ
1'

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες, στον ΣΚΑΪ, για το πρόγραμμα της νέας χρονιάς. Εκπομπές, ριάλιτι και πρόσωπα, κλειδώνουν με τις εκπλήξεις να πρωταγωνιστούν.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ανακοινώθηκε μέσα από την καλοκαιρινή εκπομπή του σταθμού «Summer’s Cool» ποιος θα παρουσιάσει το φορμάτ «Tempting Fortune».

«Είναι ηθοποιός, ψηλός, μελαχρινός, γοητευτικός» περιέγραψε, μεταξύ άλλων, η Μάρτζυ Λαζάρου για να αποκαλύψει αμέσως μετά το όνομα του. «Γιάννης Τσιμιτσέλης, λοιπόν», συμπλήρωσε με ενθουσιασμό η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Μαριάντας Πιερίδη.

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι στο Tempting Fortune θα είναι παρουσιαστής ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ένα παιχνίδι δράσης που θα έχει πάρα πολλούς παίκτες για να δοκιμαστούν σε διάφορες δοκιμασίες και, όπου κι αν έχει προβληθεί, έχει σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία».

Έτσι, για πρώτη φορά, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα δοκιμαστεί στην παρουσίαση προγράμματος όπως το «Tempting Fortune», ενώ είχε προηγηθεί η ταξιδιωτική εκπομπή «Fishy».

Για την ιστορία, το εν λόγω πρότζεκτ είναι ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας με 12 παίκτες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια ενός οδοιπορικού 18 ημερών έρχονται αντιμέτωποι με συναρπαστικές δοκιμασίες και «πειρασμούς», έχοντας ως μοναδικό τους στόχο την επιβίωση αλλά και τη διεκδίκηση ενός μεγάλου χρηματικού επάθλου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή