Αλεξάνδρα Νίκα: Ποια είναι η 25χρονη καλλονή σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η σύντροφός του σε λίγο καιρό θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί
2'

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του τελευταίου χρόνου.

Ο τραγουδιστής και η 25χρονη καλλονή διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, αφού είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ωστόσο την απόλυτη ευτυχία στην σχέση τους θα έρθει να συμπληρώσει ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής (12/7).

Αν και η χαρμόσυνη είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν τους, πληροφορίες αναφέρουν, ότι η Αλεξάνδρα Νίκα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγοράκι.

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νίκα

Ήταν αρχές του 2023 όταν αποκαλύφθηκε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της κόρης πασίγνωστου επιχειρηματία. Η 25χρονη Αλεξάνδρα είναι κόρη του γνωστού επιχειρηματία αλλαντικών Νίκα, μητέρα της είναι η Μιράντα Πατέρα, της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών.

Η Αλεξάνδρα είναι 25 ετών, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια και είναι jet setter.

Η σύντροφος του Αργυρού αγαπάει πολύ τα ταξίδια, τις ξέγνοιαστες στιγμές με τις φίλες της, αλλά και την μόδα. Διατηρεί λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 60.000 ακόλουθους και αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Ωστόσο, η σχέση της με τον τραγουδιστή είναι διακριτική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής σε δηλώσεις του μετά την απονομή στις κάμερες των εκπομπών ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή για εκείνον, είναι η δημιουργία οικογένειας. «Η δημιουργία της οικογένειας είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Είναι ένα κίνητρο στο να ολοκληρώνεται ένας άνθρωπος βιολογικά και ψυχικά» ανέφερε.

Σχετικές ειδήσεις